ua-187811294-1

Culinaire Fietsvakantie IJsselvallei - 5 Dagen

Culinaire Fietsvakantie IJsselvallei – Overnachtingen in Grand Hotels. Individuele fietsvakantie van hotel naar hotel in de IJsselvallei en Salland.

Zwolle & Deventer – Een actief, cultureel & culinair genieten! 

Deze twee Overijsselse Hanzesteden, verbonden door de IJssel, kenmerken zich door bijzondere, markante en oude gebouwen, gezellige markten en pleintjes, pittoreske straatjes en steegjes en prachtige landschappen rond de stadsmuren.  Je zult er tijdens deze fietsvakantie achter komen dat de historische centra van deze steden niet veel voor elkaar onder doen. De enorme kerken en imposante gevels getuigen van een rijk verleden waarin de handel honderden jaren een grote rol speelde. Het leuke van deze gecombineerde stedenreis is, dat je zowel in Deventer als in Zwolle tijdens een uitgebreide wandeltocht van een professionele stadsgids, alles over de steden te horen en te zien krijgt. Ook voor een bezoek aan museum de fundatie is ruimte gemaakt. 

Tijdens deze heerlijke culinaire fietsreis door de IJsselvallei & Salland maak je kennis met al het moois wat de streek te bieden heeft: prachtige fietsroutes met zowel culinaire-als culturele hoogtepunten. En wat is er nou leuker om deze prachtige streek te ontdekken dan op de fiets? De Hanzesteden Zwolle en Deventer bieden een uniek historisch hart vol cultuur, leuke terrasjes en sfeervolle winkeltjes. Museum de Fundatie in Zwolle bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst en een professionele fietsgids laat u alle mooie plekjes zien van Zwolle.

Tijdens deze Culinaire fietsvakantie IJsselvallei verhalen over de IJssel luisteren? Laat je meevoeren met verhalen over het stromende water tussen Arnhem en Kampen. Ter gelegenheid van de verschijning van de Atlas van de IJssel zijn deze IJsselverhalen van Wim Eikelboom bij elkaar gebracht. IJsselverhalen

Bekijk hier de 4-daagse variant van deze heerlijke fietsvakantie

Overzicht

Culinaire fietsvakantie IJsselvallei
Tijdens je verblijf in Zwolle en Deventer heb je het zelf voor het zeggen, we hebben schitterende fiets en wandeltochten die je kennis laten maken met de omgeving van deze historische steden, maar op eigen houtje de winkels en galeries van deze Overijsselse steden ontdekken is ook echt de moeite waard.
Op de derde dag fiets je langs de IJssel naar Deventer. Beide oevers zijn van een ongekende schoonheid, het mooie van deze vakantie is dan ook dat wanneer je op de vijfde dag weer terug naar Zwolle fietst je ook daadwerkelijk beide zijde van de IJssel hebt ontdekt.

Zwolle – Grand Boutique Hotel Ter Borch
Voor deze vakantie zijn wij een samenwerking met Pillows Hotels aangegaan. In Zwolle verblijf je in Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch. Je zult je gelijk thuis voelen in de luxueuze eenvoud van deze historische Stadsvilla, gekenmerkt door een tijdloze en elegante stijl. Dineren doe je bij Coperto Restobar waar het culinair genieten is op hoog niveau en in een ongedwongen setting. Je proeft verfijnde gerechten met een verhaal en ontdekt onverwachte smaakcombinaties. Bekroond door Michelin met een Bib Gourmand.

Deventer – Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel
In Deventer verblijft je in Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel. Het ultieme genieten. Voel zachte vloerbedekking onder je voeten, geniet van kunst aan de wand die speciaal is uitgekozen voor elke kamer en kom volledig tot rust in de beste bedden met verrukkelijk beddengoed van Egyptisch katoen. Hier vind je aandacht terug in ieder detail. Alle kamers zijn uitnodigend, elegant en voorzien van alle Luxe. Tijdens het diner proef je de puurheid van de gerechten van het IJssel Restaurant, bereid met lokale producten van het seizoen. Dutch Cuisine op zijn best.
Je kijkt uit op het stadssilhouet van Deventer, in het sfeervolle restaurant of vanaf het zonnige terras direct gelegen aan de IJssel.

Individuele wandelvakantie
Deelnemen aan een individuele wandel- of fietsvakantie is een van de prettigste manieren om een ​​bestemming in het echt te ontdekken. Bij aankomst wordt je voorzien van routes, kaarten, roadbook, enz., Vanaf dat moment heb je de vrijheid om je tijd te besteden op een manier die zoals je het zelf wilt. Of je nu besluit om vroeg op te staan ​​of later begint, je wandelt of fietst in eigen tempo en bepaalt zelf wat je interessant vindt op de route. Op deze manier ben je niet verplicht om een ​​bepaald schema te volgen maar kun je gewoon je eigen tempo bepalen.
Daarnaast zorgen wij elke dag voor bagagevervoer, zodat je relaxed en zonder ballast kunt genieten.

Duurzaam reizen
Deze fietsvakantie wordt duurzaam en verantwoord uitgevoerd met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Door alleen lokale gidsen in dienst te nemen en alleen regionale diensten te gebruiken, bieden we een vorm van toerisme die de gemeenschap ten goede komt. De bezoeker profiteert ook, door dichter bij authentieke lokale culturen en tradities te komen dankzij onze unieke lokale kennis. Wij vinden dat toerisme moet gaan over respect en voordeel moet bieden aan de lokale bevolking.

In het kort

 • Hanzesteden Zwolle en Deventer
 • Schitterende routes met vergezichten over de IJsselvalei & Salland
 • Grand Boutique Hotel **** midden in Zwolle
 • Grand Boutique Hotel **** aan de IJssel met zicht op Deventer
 • Stadswandelingen met gids door Zwolle & Deventer
 • Kaartje voor museum 'De Fundatie' in Zwolle

Dag tot Dag

Dag1
Aankomst bij uw hotel in Zwolle

Je komt aan bij Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch en het genieten is gelijk begonnen. Je wordt verrast met een gratis welkomst drankje en geniet ’s avonds van een overheerlijk culinair 4 gangen diner. Er is bij het hotel de mogelijkheid om tijdens je hele vakantie bewaakt je auto te parkeren (geen extra kosten).

Dag2
Ontdek Zwolle

Na een ontbijt waar werkelijk niets aan ontbreekt ga je Zwolle ontdekken. Na een Rondleiding van een professionele gids heeft deze Hanzestad geen geheimen meer voor je. Verder kan je deze dag zelf indelen. We hebben mooie fiets en wandelroutes met niet al te intensieve afstanden voor je, maar je kunt ook verder gaan met het ontdekken van Zwolle. Er zijn de leukste winkels, markten en gezelligste terrassen. Tevens liggen er nog toegangskaartjes voor Museum de Fundatie voor je klaar. Echt zo’n dag waar niets hoeft maar alles kan.

Dag3
Zwolle-Deventer (49,5 km)

Vandaag fiets je via de oostelijke oevers van de IJssel naar Deventer. Net buiten Zwolle km fietst je al door een veelzijdig landschap van uitgestrekte polders, uiterwaarden en dijken langs de meanderende rivier. De rustige natuurgebieden op deze route bestaan uit akkers, weilanden en bospercelen afgewisseld door monumentale boerderijen en statige landhuizen.
Halverwege de route fietst je door de plaats Wijhe; en geniet je van een kopje koffie bij café ‘t Praothuus. Dit café staat bekend om zijn zelfgemaakte appeltaart maar je kan er ook terecht voor diner of pannenkoek. In Wijhe kan je ook de Wijhese Molen bezoeken, de oudste achtkantmolen van Overijssel uit 1703. De roodbruine hooglanders in natuurgebied de Duursche Waarden hebben het prima naar de zin.
Een bezoek aan landgoed De Haere is zeker aan te bevelen. Op dit landgoed bevindt zich de grootste zonnewijzer van Europa en restanten van het omvangrijke verdedigingsstelsel van de IJssellinie. Via de IJsselkade bereikt je de oude Hanzestad Deventer, een van de oudste steden van Nederland. De binnenstad is werkelijk prachtig met oude gevels en smaakvolle winkels en gezellige cafés.
Het voetveer vaart u naar de overzijde van de IJssel en je bereikt Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel. Ook je bagage in inmiddels in Deventer gearriveerd, dat hebben wij voor je geregeld.
In de avond kunt je weer genieten van een culinair 5-gangen diner.

Dag4
Ontdek Deventer

Wees niet bang dat het ontbijt in Deventer minder zal zijn dan het uitstekend verzorgde ochtendmaal in Zwolle. Het hoge niveau van alle Pillows hotel is standaard. Vandaag ervaar je Deventer zoals je dag twee Zwolle hebt ervaren. Deze twee steden doen niet voor elkaar onder. Vanuit je hotel steek je met het pontje de IJssel over en kan je onder leiding van professionele stadsgids de geheimen van Deventer ontdekken. Daarna is het weer helemaal de keus aan jou, alles is mogelijk.. maar de lokale winkeltje en galeries zijn in Deventer wel heel speciaal. Wat vaststaat vandaag is een spectaculair culinair 5-gangen diner in het IJssel hotel.

Dag5
Deventer-Hattem-Zwolle (42,5km)

De laatste dag alweer en je fietst via de westelijke oever van de IJssel weer richting Zwolle. Je zult zien dat het landschap aan deze kant van de rivier grote verschillen vertoond met de route van dag 3. Langs deze kant van de IJssel is het heerlijk kilometers maken over verkeersarme slingerende dijken langs molens met bloemrijke graslanden en uiterwaarden. Dijkdorpen zoals Welsum en Veessen zijn leuke afstappunten voor koffie en lunch. Het landschap verveelt nooit door de verschillende landschapselementen zoals heggen en hagen. Nattere graslanden zorgen op hun beurt voor veel wilde bloemen in de IJsselvallei die weer vlinders en vogels aantrekken.
Gedurende de vogelbroedperiode wordt de uiterwaard de Hoenwaard deels onder water gezet en bij Wapenveld buigt de route iets naar het westen en volg je het Apeldoorns Kanaal naar het pittoreske Hattem.
Deze kleine Hanzestad aan de noordrand van de Veluwe met zijn imposante stadspoort uit de 14de eeuw, is een van de oudste stadjes en al eeuwenlang een inspiratiebron voor vele kunstschilders. Een bezoek aan het Anton Pieck museum of het Jan Voerman museum( bekend van de Verkade-boeken) kun je eigenlijk niet overslaan.
Na Hattem steek je de IJssel over en fietst je het laatste stukje van de route naar Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle.

Je ontdekkingstocht zit er op en je zult een heerlijk gevoel van het ultieme genieten en inspanning ervaren. Wil je nog een nachtje in Zwolle blijven dan is dat altijd mogelijk.

Reisdetails en Prijsinformatie

Inclusief

 • Kosten van deze 5-daagse fietsvakantie
 • € 699,00 per persoon van maandag t/m donderdag (o.b.v. 2 personen)
 • € 765,00 per persoon van vrijdag t/m zondag (o.b.v. 2 personen
 • 4 overnachtingen met uitgebreid ontbijt in 2 verschillende luxueuze Pillows hotels in Zwolle en Deventer
 • 4 keer culinair 4 en 5-gangen diner op niveau
 • Entree museum de Fundatie in Zwolle
 • Wandeltour door Zwolle onder leiding van professionele gids
 • Wandeltour door Zwolle onder leiding van professionele gids
 • Bagagevervoer Zwolle - Deventer
 • Bagagevervoer Deventer - Zwolle
 • Parkeergelegenheid bij het hotel in Zwolle
 • Prachtige wandel en fietsroutes

Exclusief

 • Fietshuur (optioneel)
 • Drankjes en overige maaltijden
 • Toeristenbelasting hotels
 • Overige entreegelden
 • Reis-, annulerings- en fietsverzekering, eigen bijdrage garantiefonds, reserveringskosten
 • Toeslag Hybride fiets met 24 versnellingen € 42,-
 • E-Bike met 10 versnellingen € 107,-
 • Extra Nacht € 150,-
 • Toeslag Eenpersoonskamer € 249,-

Beschikbaarheid

REISDATABESCHIKBAARHEIDPRIJSNog beschikbaar
5 december 2021 - 9 december 2021Op Aanvraag 699
20 Beschikbaar
Boek nu
10 december 2021 - 14 december 2021Op Aanvraag 699
20 Beschikbaar
Boek nu
11 december 2021 - 15 december 2021Op Aanvraag 699
20 Beschikbaar
Boek nu
12 december 2021 - 16 december 2021Op Aanvraag 699
20 Beschikbaar
Boek nu
17 december 2021 - 21 december 2021Op Aanvraag 699
20 Beschikbaar
Boek nu
18 december 2021 - 22 december 2021Op Aanvraag 699
20 Beschikbaar
Boek nu
19 december 2021 - 23 december 2021Op Aanvraag 699
20 Beschikbaar
Boek nu
1 januari 2022 - 5 januari 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
4 januari 2022 - 8 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
5 januari 2022 - 9 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
6 januari 2022 - 10 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
7 januari 2022 - 11 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
8 januari 2022 - 12 januari 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
11 januari 2022 - 15 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
12 januari 2022 - 16 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
13 januari 2022 - 17 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
14 januari 2022 - 18 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
15 januari 2022 - 19 januari 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
18 januari 2022 - 22 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
19 januari 2022 - 23 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
20 januari 2022 - 24 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
21 januari 2022 - 25 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
22 januari 2022 - 26 januari 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
25 januari 2022 - 29 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
26 januari 2022 - 30 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
27 januari 2022 - 31 januari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
28 januari 2022 - 1 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
29 januari 2022 - 2 februari 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
1 februari 2022 - 5 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
2 februari 2022 - 6 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
3 februari 2022 - 7 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
4 februari 2022 - 8 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
5 februari 2022 - 9 februari 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
8 februari 2022 - 12 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
9 februari 2022 - 13 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
10 februari 2022 - 14 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
11 februari 2022 - 15 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
12 februari 2022 - 16 februari 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
15 februari 2022 - 19 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
16 februari 2022 - 20 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
17 februari 2022 - 21 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
18 februari 2022 - 22 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
19 februari 2022 - 23 februari 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
22 februari 2022 - 26 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
23 februari 2022 - 27 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
24 februari 2022 - 28 februari 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
25 februari 2022 - 1 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
26 februari 2022 - 2 maart 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
1 maart 2022 - 5 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
2 maart 2022 - 6 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
3 maart 2022 - 7 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
4 maart 2022 - 8 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
5 maart 2022 - 9 maart 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
8 maart 2022 - 12 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
9 maart 2022 - 13 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
10 maart 2022 - 14 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
11 maart 2022 - 15 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
12 maart 2022 - 16 maart 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
15 maart 2022 - 19 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
16 maart 2022 - 20 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
17 maart 2022 - 21 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
18 maart 2022 - 22 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
19 maart 2022 - 23 maart 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
22 maart 2022 - 26 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
23 maart 2022 - 27 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
24 maart 2022 - 28 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
25 maart 2022 - 29 maart 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
26 maart 2022 - 30 maart 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
29 maart 2022 - 2 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
30 maart 2022 - 3 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
31 maart 2022 - 4 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
1 april 2022 - 5 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
2 april 2022 - 6 april 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
5 april 2022 - 9 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
6 april 2022 - 10 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
7 april 2022 - 11 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
8 april 2022 - 12 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
9 april 2022 - 13 april 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
12 april 2022 - 16 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
13 april 2022 - 17 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
14 april 2022 - 18 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
15 april 2022 - 19 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
16 april 2022 - 20 april 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
19 april 2022 - 23 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
20 april 2022 - 24 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
21 april 2022 - 25 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
22 april 2022 - 26 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
23 april 2022 - 27 april 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
26 april 2022 - 30 april 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
27 april 2022 - 1 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
28 april 2022 - 2 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
29 april 2022 - 3 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
30 april 2022 - 4 mei 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
3 mei 2022 - 7 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
4 mei 2022 - 8 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
5 mei 2022 - 9 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
6 mei 2022 - 10 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
7 mei 2022 - 11 mei 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
10 mei 2022 - 14 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
11 mei 2022 - 15 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
12 mei 2022 - 16 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
13 mei 2022 - 17 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
14 mei 2022 - 18 mei 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
17 mei 2022 - 21 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
18 mei 2022 - 22 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
19 mei 2022 - 23 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
20 mei 2022 - 24 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
21 mei 2022 - 25 mei 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
24 mei 2022 - 28 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
25 mei 2022 - 29 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
26 mei 2022 - 30 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
27 mei 2022 - 31 mei 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
28 mei 2022 - 1 juni 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
31 mei 2022 - 4 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
1 juni 2022 - 5 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
2 juni 2022 - 6 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
3 juni 2022 - 7 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
4 juni 2022 - 8 juni 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
7 juni 2022 - 11 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
8 juni 2022 - 12 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
9 juni 2022 - 13 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
10 juni 2022 - 14 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
11 juni 2022 - 15 juni 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
14 juni 2022 - 18 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
15 juni 2022 - 19 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
16 juni 2022 - 20 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
17 juni 2022 - 21 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
18 juni 2022 - 22 juni 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
21 juni 2022 - 25 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
22 juni 2022 - 26 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
23 juni 2022 - 27 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
24 juni 2022 - 28 juni 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
25 juni 2022 - 29 juni 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
28 juni 2022 - 2 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
29 juni 2022 - 3 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
30 juni 2022 - 4 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
1 juli 2022 - 5 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
2 juli 2022 - 6 juli 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
5 juli 2022 - 9 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
6 juli 2022 - 10 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
7 juli 2022 - 11 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
8 juli 2022 - 12 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
9 juli 2022 - 13 juli 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
12 juli 2022 - 16 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
13 juli 2022 - 17 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
14 juli 2022 - 18 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
15 juli 2022 - 19 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
16 juli 2022 - 20 juli 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
19 juli 2022 - 23 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
20 juli 2022 - 24 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
21 juli 2022 - 25 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
22 juli 2022 - 26 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
23 juli 2022 - 27 juli 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
26 juli 2022 - 30 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
27 juli 2022 - 31 juli 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
28 juli 2022 - 1 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
29 juli 2022 - 2 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
30 juli 2022 - 3 augustus 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
2 augustus 2022 - 6 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
3 augustus 2022 - 7 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
4 augustus 2022 - 8 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
5 augustus 2022 - 9 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
6 augustus 2022 - 10 augustus 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
9 augustus 2022 - 13 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
10 augustus 2022 - 14 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
11 augustus 2022 - 15 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
12 augustus 2022 - 16 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
13 augustus 2022 - 17 augustus 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
16 augustus 2022 - 20 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
17 augustus 2022 - 21 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
18 augustus 2022 - 22 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
19 augustus 2022 - 23 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
20 augustus 2022 - 24 augustus 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
23 augustus 2022 - 27 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
24 augustus 2022 - 28 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
25 augustus 2022 - 29 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
26 augustus 2022 - 30 augustus 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
27 augustus 2022 - 31 augustus 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
30 augustus 2022 - 3 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
31 augustus 2022 - 4 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
1 september 2022 - 5 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
2 september 2022 - 6 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
3 september 2022 - 7 september 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
6 september 2022 - 10 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
7 september 2022 - 11 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
8 september 2022 - 12 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
9 september 2022 - 13 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
10 september 2022 - 14 september 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
13 september 2022 - 17 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
14 september 2022 - 18 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
15 september 2022 - 19 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
16 september 2022 - 20 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
17 september 2022 - 21 september 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
20 september 2022 - 24 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
21 september 2022 - 25 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
22 september 2022 - 26 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
23 september 2022 - 27 september 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
24 september 2022 - 28 september 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
27 september 2022 - 1 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
28 september 2022 - 2 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
29 september 2022 - 3 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
30 september 2022 - 4 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
1 oktober 2022 - 5 oktober 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
4 oktober 2022 - 8 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
5 oktober 2022 - 9 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
6 oktober 2022 - 10 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
7 oktober 2022 - 11 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
8 oktober 2022 - 12 oktober 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
11 oktober 2022 - 15 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
12 oktober 2022 - 16 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
13 oktober 2022 - 17 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
14 oktober 2022 - 18 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
15 oktober 2022 - 19 oktober 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
18 oktober 2022 - 22 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
19 oktober 2022 - 23 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
20 oktober 2022 - 24 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
21 oktober 2022 - 25 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
22 oktober 2022 - 26 oktober 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
25 oktober 2022 - 29 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
26 oktober 2022 - 30 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
27 oktober 2022 - 31 oktober 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
28 oktober 2022 - 1 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
29 oktober 2022 - 2 november 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
1 november 2022 - 5 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
2 november 2022 - 6 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
3 november 2022 - 7 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
4 november 2022 - 8 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
5 november 2022 - 9 november 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
8 november 2022 - 12 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
9 november 2022 - 13 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
10 november 2022 - 14 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
11 november 2022 - 15 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
12 november 2022 - 16 november 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
15 november 2022 - 19 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
16 november 2022 - 20 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
17 november 2022 - 21 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
18 november 2022 - 22 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
19 november 2022 - 23 november 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
22 november 2022 - 26 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
23 november 2022 - 27 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
24 november 2022 - 28 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
25 november 2022 - 29 november 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
26 november 2022 - 30 november 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
29 november 2022 - 3 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
30 november 2022 - 4 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
1 december 2022 - 5 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
2 december 2022 - 6 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
3 december 2022 - 7 december 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
6 december 2022 - 10 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
7 december 2022 - 11 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
8 december 2022 - 12 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
9 december 2022 - 13 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
10 december 2022 - 14 december 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
13 december 2022 - 17 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
14 december 2022 - 18 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
15 december 2022 - 19 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
16 december 2022 - 20 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
17 december 2022 - 21 december 2022Op Aanvraag 705
20 Beschikbaar
Boek nu
20 december 2022 - 24 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
21 december 2022 - 25 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
22 december 2022 - 26 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
23 december 2022 - 27 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
27 december 2022 - 31 december 2022Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
28 december 2022 - 1 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
29 december 2022 - 2 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
30 december 2022 - 3 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
3 januari 2023 - 7 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
4 januari 2023 - 8 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
5 januari 2023 - 9 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
6 januari 2023 - 10 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
10 januari 2023 - 14 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
11 januari 2023 - 15 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
12 januari 2023 - 16 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
13 januari 2023 - 17 januari 2023Op Aanvraag 715
20 Beschikbaar
Boek nu
Prijs Vanaf
699 Per Persoon
Voeg reizigers toe
Persoon
699 Per Persoon
Extra Faciliteiten
Hybride fiets met 24 versnellingen
Wanneer u een fiets wilt huren vink dan deze optie aan en uw fiets staat klaar bij het hotel van aankomst.
42 per persoon
E-Bike met 10 versnellingen
Wanneer u een fiets wilt huren vink dan deze optie aan en uw fiets staat klaar bij het hotel van aankomst.
107 per persoon
Extra Nacht (o.b.v. beschikbaarheid + maaltijden zoals beschreven)
o.b.v. beschikbaarheid + maaltijden zoals beschreven
150 per persoon
Eénpersoonskamertoeslag
Eénpersoonskamertoeslag dient u aan te vinken wanneer u alleen reist of een kamer voor u alleen wenst.
249 per persoon

Wat maakt deze reis bijzonder

 • Uw bagage wordt vervoerd
 • Luxury Boutique Hotels ****
 • Recreatief
 • Op basis van beschikbaarheid - dagelijks mogelijk
 • april tot en met oktober
 • Gids tijdens stadstour door Zwolle & Deventer
 • Individuele Fietsvakantie (E-bike mogelijk)
 • 3 x Ontbijt & 2 x culinair 5 - gangendiner