ua-187811294-1

Fietsvakantie langs de grenzen van Nederland | Twente & De Grote Rivieren - 9 Dagen

Fietsvakantie langs de grenzen van Nederland – editie Twente & De Grote Rivieren

De grenzen opzoeken; de beste manier om iets of iemand het te leren kennen..

FENZ op reis heeft de fietsvakantie(s) langs letterlijk; DE GRENZEN VAN NEDERLAND.

1500 kilometers voeren u langs ruim 170 dorpjes en steden, 11 Nationale parken, alle grote rivieren en ontelbare dijken en kanalen in verschillende varianten. 

Een 9-daagse individuele fietstrektocht; u fietst met ca. 45 kilometer per dag letterlijk langs de grenzen van ons land. Een heerlijke en complete vakantie voor wielrenners, E-bikers en de getrainde tour-fietser. In overleg kunt u uw vakantie beginnen bij 1 van de 32 hotels (pleisterplaatsen) langs de route die deelnemen aan deze reis.

Maar alle tijd en rust nemen om te genieten, de geschiedenis, cultuur en natuurschoon ervaren kan ook.. we hebben DE GRENZEN VAN NEDERLAND opgesplitst in 4 edities;

– De Noordzee; In 9 dagen van Vlissingen via Hoek van Holland, Bergen en Den Oever naar Enkhuizen (ca. 45 km per dag)

– De Waddenzee; In 9 dagen van Urk, via Harlingen, Dokkum, Groningen en Zuidlaren naar Hardenberg (ca. 45 km per dag)

– Twente & de Grote Rivieren; In 9 dagen Van Hardenberg, via Zutphen, Arnhem, Nijmegen en Venray naar Baarlo (ca. 45 km per dag)

– Noord-Brabant & De Schelde: In 8 dagen van Baarlo, via Eindhoven, Yerseke, Goes, Middelburg naar Vlissingen (ca. 45 km per dag)

Welke variant u ook kiest, wij hebben het voor u geregeld. U verblijft in zorgvuldig geselecteerde hotels welke zoveel mogelijk de sfeer ademen van de omgeving waar u op dat moment verblijft.
Uw bagage wordt van hotel naar hotel gebracht zodat u alle ruimte heeft zorgeloos te kunnen genieten.

Speciaal voor deze 8 en 9 daagse edities bieden wij de unieke mogelijkheid van Valid-parking; Optioneel wordt uw auto tijdens uw fietsvakantie door een professionele organisatie naar het eindpunt van uw fietsvakantie gebracht, geen gedoe en heerlijk uitgerust weer naar huis rijden.

In het kort

 • Langs de grenzen van Nederland - Traject 'De grote rivieren' - Van Hardenberg naar Baarlo
 • U verblijft in zorgvuldig geselecteerde hotels welke zoveel mogelijk de sfeer ademen van de omgeving waar u op dat moment verblijft.
 • Uw bagage wordt van hotel naar hotel gebracht zodat u alle ruimte heeft zorgeloos te kunnen genieten.
 • Optioneel (elektrische) fietshuur
 • Dagelijkse afstanden ca. 45 km
 • Je fietst met keuze tussen fietsreizen navigatie app of beschrijving van de route
 • 8 sfeervolle hotels op locaties langs de route
 • Speciaal voor deze 8 en 9 daagse edities bieden wij de unieke mogelijkheid van Valid-parking; Optioneel wordt uw auto tijdens uw fietsvakantie door een professionele organisatie naar het eindpunt van uw fietsvakantie gebracht, geen gedoe en heerlijk uitgerust weer naar huis rijden.
 • Afwisselende Nederlandse rivierlandschappen; Twente, de Achterhoek, Limburg

Reisbeschrijving

Dag1
Aankomst Hardenberg

U reist op eigen gelegenheid naar het startpunt van uw vakantie, Het is zeker een aanrader om deze dag te starten met de inmiddels vermaarde ‘Leontien Ladies Ride, 35 km rond de Overijsselse vecht. Deze route gaat vanuit Hardenberg via het Engelandse Bos, Ane, Gramsbergen en de Haandrik naar Duitsland en loopt via Laar en Vorwald langs de Vechte tot bijna aan Emlichheim. Daarna gaat de route terug langs de andere kant van de Vechte via Laar, Den Velde, Loozen door Hardenberg en via natuurcentrum De Koppel en Koppeltuin naar het rustpunt bij Restaurant Rheezerbelten. Na de pauze gaat de route rondom de Oldemeijer en weer langs de Vecht via de Rheezerbrink en Vechtpark weer terug naar Hardenberg.

U verblijft in een comfortabel hotel en zeker na deze prachtige fietstocht bent u helemaal klaar voor al het moois dat u de aankomende dagen gaat ervaren.
U overnacht in Hardenberg

Dag2
Hardenberg - Tubbergen (45 km)

Na uw ontbijt is het tijd voor de eerste echte fietsrit en gaat u via Vroomshoop richting Tubbergen. Een oude havezate, watermolens langs een snel stromend beekje, vakwerkboerderijen met houten topgevels, glooiende essen, bossen en heidevelden; alles wat Twente zo mooi maakt krijgt u vandaag op deze route te zien.

U fietst door tot Tubbergen, de grootste plattelandsgemeente van Twente.
U overnacht in Tubbergen

Dag3
Tubbergen - Enschede (45 km)

Via Denekamp en Oldenzaal gaat het vandaag richting Enschede. Het landschap van twente was vroeger een lappendeken van heidevelden, venen en broeklanden. Bijna was er een openluchtmuseum geweest. Nu fietst u door mooie natuurgebieden, waar de historie van de textielindustrie een rol speelt en oude molens van hun roerige geschiedenis getuigen. Deze route biedt u tal van mogelijkheden om met de mooiste vergezichten te genieten van een lekkere lunch of een fijn kopje koffie.

In Enschede kunt u genieten van de rijke kunstcollectie in het Rijksmuseum Twenthe of een bezoek aan de interactieve Museumfabriek.
U overnacht in Enschede

Dag4
Enschede - Eibergen (47 km)

De route van vandaag laat u kennismaken met het Twenthe van toen en nu. Tijdens deze fietsroute kunt u bij het oude station van de gemeente Haaksbergen de geur van het 19e eeuwse stoomtijdperk opsnuiven. In 1884 kwam Haaksbergen aan de lokale spoorlijn Winterswijk- Enschede te liggen. Via deze lijn werd de textielindustrie in Enschede voorzien van kolen uit het Roergebied. Alleen het gedeelte Haaksbergen-Boekelo is bewaard gebleven. U vervolgt u route door het 350 hectare grote Buursezand, een van de bekendste natuurreservaten van Twente.

Uw hotel bevind zich midden in Eibergen, een gezellig dorp met leuke terrasjes en vriendelijke mensen.Uw hotel
U overnacht in Eibergen

Dag5
Eibergen - Zutphen (45 km)

Vandaag laten we Overijssel achter ons. U fiets voortdurend door bossen of met uitzicht op bos. Deze route kenmerkt zich door de veel landgoederen en sublieme huizen. De Lochemse berg, waar alles in het teken staat van de Witte Wieven biedt u de mogelijkheid om bij de gelijknamige pannenkoekenboerderij te gieten van een overheerlijke lunch. Blijf echter niet te lang zitten want ook een bezoek aan het verderop gelegen 15e eeuwse kasteel Vorden is een aanrader. Vorden is de gemeente met de meeste kastelen (8) van Nederland.

U eindigt deze fenomenale fietsdag in Zutphen. De Berkel, het riviertje dat u vandaag gevolgd heeft, stroomt hier uit in de IJssel. Zutphen heeft veel te bieden en is in een woord e perfecte overnachtings-locatie voor deze 5e fietsdag langs de grenzen van Nederland.
U overnacht in Zutphen

Dag6
Zutphen - Arnhem (40 km)

Alweer de zesde en alweer een prachtige fietsdag .
Deels langs de IJssel en deels door het Nationale Park de Veluwe zoom fiets u vandaag naar de Gelderse Metropool. De Veluwezoom is al met al misschien wel het mooiste stuk van de Veluwse natuur. On-Nederlandse hoogteverschillen (inkervingen ongeveer 12.000 jaar gelden ontstaan tijden de laatste IJstijd) en een grote afwisseling van heide en ongerepte naald- en loofbossen. Onderweg komt u een grote diversiteit aan grote en minder grote grazers tegen.

Als Gelderse hoofdstad heeft Arnhem heel veel te bieden, een fietstochtje door de stad is zeker een aanrader. Uiteraard is een terrasje op de Korenmarkt niet te weerstaan, maar overweeg ook zeker een drankje aan de Rijn met uitzicht op de beroemde John Frost-brug (te ver).
U overnacht in Arnhem

Dag7
Arnhem - Nijmegen (35 km)

Uw fietsconditie is inmiddels op pijl en vandaag gaat het richting Nijmegen. Aan uw rechter kant verliest u de Rijn, die daarna over gaat in de Waal niet uit het oog. Vanaf de fiets ziet u oude rivierlopen, uiterwaarden, wilgen, moerassen en stuifduinen. Samen met de kerktorens vormen schoorstenen van oude steenfabrieken de enige verticale elementen in dit verder verticale elementen in dit verder vlakke landschap.

Hanzestad Nijmegen, gelegen aan de Waal is een van oudste steden van Nederland. Naast het museum park Valkhof, een hooggelegen park waar eens de palts van Karel de Grote moet hebben gestaan, is Nijmegen rijk aan van alles. Het waaggebouw uit 1612 is geheel opgetrokken in Nederlandse renaissancestijl en vormt het middelpunt van een plein vol terrasjes met de heerlijke studenten atmosfeer.
U overnacht in Nijmegen

Dag8
Nijmegen - Venray (50km)

Via de Mookerheide, die haar faam dank aan de slag om de Mookerhei in 1574, waarbij het leger Lodewijk en Hendrik van Nassau verpletterend werd verslagen door de Spanjaarden komt de volgende grote rivier in het zicht. Iets voorbij Mook is de splitsing van Maas en het Maas-Waal kanaal. Vanaf hier volgt u de Maas tot aan de brede Maasvallei.

Uw overnachting is in de omgeving van Venray en bestaat uit uitgestrekte duingebieden, heiden met jeneverbesstruiken en bossen. U vindt hier prachtige natuurgebieden zoals de Boshuizer Bergen, Ballonzuilbossen en de Heidese Peel.
U overnacht in de buurt van Venray

Dag9
Venray - Reuver (45km)

De laatste dag van uw vakantie alweer en de laatste 45 kilometer is een tocht die de naam van deze grenzen editie eer aan doet, het gaat verder langs de Maas, door de Maasvallei, welke ook wel de naam Aspergevallei of Rozenvallei kan dragen. U fietst door een agrarisch landschap waar asperge- en rozenvelden het landschap bepalen. In de zomermaanden bieden de rozenvelden een kleurige aanblik.

Of u nu besloten heeft om in Noord-Limburg een extra nachtje te blijven, of wanneer u weer richting huis gaat, u zult zich deze reis als een film herinneren en wellicht besluit u wel om in uw volgende fietsvakantie verder te gaan met het verkennen van DE GRENZEN VAN NEDERLAND.

Reisdetails en Prijsinformatie

Inclusief

 • Kosten van deze 9-daagse fietsvakantie € 755,00 per persoon (o.b.v. 2 personen)
 • 8 overnachtingen met ontbijt in 8 verschillende unieke locaties
 • Toeristenbelasting
 • Bagagevervoer
 • Prachtige fietsroutes met allerlei tips en bezienswaardigheden

Exclusief

 • Fietshuur (optioneel)
 • Valet Parking (optioneel)
 • Drankjes en overige maaltijden
 • Overige entreegelden
 • Reis-, annulerings- en fietsverzekering, eigen bijdrage garantiefonds, reserveringskosten
 • Toeslag Fietsverhuur E-Bike – 10 versnellingen € 177,00 (9 dagen)
 • Toeslag Fietsverhuur Hybride – 24 versnellingen € 70,00 (9 dagen)
 • Toeslag Huur helm € 10,00 (9 dagen)
 • Toeslag Extra Nacht(en) prijs op aanvraag
 • Toeslag Eenpersoonskamer prijs op aanvraag
 • Toeslag Extra nacht hotel Reuver prijs op aanvraag

Beschikbaarheid

REISDATABESCHIKBAARHEIDPRIJSNog beschikbaar
6 augustus 2021 - 14 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
7 augustus 2021 - 15 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
8 augustus 2021 - 16 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
9 augustus 2021 - 17 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
10 augustus 2021 - 18 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
11 augustus 2021 - 19 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
12 augustus 2021 - 20 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
13 augustus 2021 - 21 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
14 augustus 2021 - 22 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
15 augustus 2021 - 23 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
16 augustus 2021 - 24 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
17 augustus 2021 - 25 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
18 augustus 2021 - 26 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
19 augustus 2021 - 27 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
20 augustus 2021 - 28 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
21 augustus 2021 - 29 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
22 augustus 2021 - 30 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
23 augustus 2021 - 31 augustus 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
24 augustus 2021 - 1 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
25 augustus 2021 - 2 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
26 augustus 2021 - 3 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
27 augustus 2021 - 4 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
28 augustus 2021 - 5 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
29 augustus 2021 - 6 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
30 augustus 2021 - 7 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
31 augustus 2021 - 8 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
1 september 2021 - 9 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
2 september 2021 - 10 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
3 september 2021 - 11 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
4 september 2021 - 12 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
5 september 2021 - 13 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
6 september 2021 - 14 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
7 september 2021 - 15 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
8 september 2021 - 16 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
9 september 2021 - 17 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
10 september 2021 - 18 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
11 september 2021 - 19 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
12 september 2021 - 20 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
13 september 2021 - 21 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
14 september 2021 - 22 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
15 september 2021 - 23 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
16 september 2021 - 24 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
17 september 2021 - 25 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
18 september 2021 - 26 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
19 september 2021 - 27 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
20 september 2021 - 28 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
21 september 2021 - 29 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
22 september 2021 - 30 september 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
23 september 2021 - 1 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
24 september 2021 - 2 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
25 september 2021 - 3 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
26 september 2021 - 4 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
27 september 2021 - 5 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
28 september 2021 - 6 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
29 september 2021 - 7 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
30 september 2021 - 8 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
1 oktober 2021 - 9 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
2 oktober 2021 - 10 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
3 oktober 2021 - 11 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
4 oktober 2021 - 12 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
5 oktober 2021 - 13 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
6 oktober 2021 - 14 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
7 oktober 2021 - 15 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
8 oktober 2021 - 16 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
9 oktober 2021 - 17 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
10 oktober 2021 - 18 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
11 oktober 2021 - 19 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
12 oktober 2021 - 20 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
13 oktober 2021 - 21 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
14 oktober 2021 - 22 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
15 oktober 2021 - 23 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
16 oktober 2021 - 24 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
17 oktober 2021 - 25 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
18 oktober 2021 - 26 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
19 oktober 2021 - 27 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
20 oktober 2021 - 28 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
21 oktober 2021 - 29 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
22 oktober 2021 - 30 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
23 oktober 2021 - 31 oktober 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
24 oktober 2021 - 1 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
25 oktober 2021 - 2 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
26 oktober 2021 - 3 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
27 oktober 2021 - 4 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
28 oktober 2021 - 5 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
29 oktober 2021 - 6 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
30 oktober 2021 - 7 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
31 oktober 2021 - 8 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
1 november 2021 - 9 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
2 november 2021 - 10 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
3 november 2021 - 11 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
4 november 2021 - 12 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
5 november 2021 - 13 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
6 november 2021 - 14 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
7 november 2021 - 15 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
8 november 2021 - 16 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
9 november 2021 - 17 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
10 november 2021 - 18 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
11 november 2021 - 19 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
12 november 2021 - 20 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
13 november 2021 - 21 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
14 november 2021 - 22 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
15 november 2021 - 23 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
16 november 2021 - 24 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
17 november 2021 - 25 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
18 november 2021 - 26 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
19 november 2021 - 27 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
20 november 2021 - 28 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
21 november 2021 - 29 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
22 november 2021 - 30 november 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
23 november 2021 - 1 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
24 november 2021 - 2 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
25 november 2021 - 3 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
26 november 2021 - 4 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
27 november 2021 - 5 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
28 november 2021 - 6 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
29 november 2021 - 7 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
30 november 2021 - 8 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
1 december 2021 - 9 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
2 december 2021 - 10 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
3 december 2021 - 11 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
4 december 2021 - 12 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
5 december 2021 - 13 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
6 december 2021 - 14 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
7 december 2021 - 15 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
8 december 2021 - 16 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
9 december 2021 - 17 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
10 december 2021 - 18 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
11 december 2021 - 19 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
12 december 2021 - 20 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
13 december 2021 - 21 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
14 december 2021 - 22 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
15 december 2021 - 23 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
16 december 2021 - 24 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
17 december 2021 - 25 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
18 december 2021 - 26 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
19 december 2021 - 27 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
20 december 2021 - 28 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
21 december 2021 - 29 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
22 december 2021 - 30 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
23 december 2021 - 31 december 2021Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
24 december 2021 - 1 januari 2022Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
25 december 2021 - 2 januari 2022Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
26 december 2021 - 3 januari 2022Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
27 december 2021 - 4 januari 2022Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
28 december 2021 - 5 januari 2022Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
29 december 2021 - 6 januari 2022Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
30 december 2021 - 7 januari 2022Op Aanvraag 755
20 Beschikbaar
Boek nu
Prijs Vanaf
755 Per Persoon
Voeg reizigers toe
Persoon
755 Per Persoon
Extra Faciliteiten
E-Bike met 10 versnellingen
Wanneer u een fiets wenst te huren voor 1 of meer personen vink dan de hoeveelheid aan en uw fiets(en) staan klaar bij uw hotel.
177 per persoon
Hybride Fiets met 24 versnellingen
Wanneer u een fiets wenst te huren voor 1 of meer personen vink dan de hoeveelheid aan en uw fiets(en) staan klaar bij uw hotel.
70 per persoon
Autotransportservice
Uw auto wordt door een professionele organisatie van de plek van vertrek naar plek van aankomst gebracht. Uw auto staat voor u klaar bij het hotel waar u als laatste verblijft.
105 per Reis
éénpersoonskamer op aanvraag

Op aanvraag

0 per persoon
Extra nacht op aanvraag

Op aanvraag mogelijk

0 per persoon
Fietshelm € 10,00

Huur Fietshelm

10 per persoon
Halfpension op aanvraag

Op aanvraag mogelijk

0 per persoon

Wat maakt deze reis bijzonder

 • 8 sfeervolle hotels
 • Dagelijks mogelijk bij beschikbaarheid
 • Het hele jaar door
 • Langs de grenzen van Nederland - Traject De grote Rivieren - Individuele Fietsvakantie (E-bike mogelijk)
 • Ontbijt
 • Uw bagage wordt vervoerd
 • Routes van ca. 45 kilometer per dag