ua-187811294-1

Fietsvakantie Drenthe | standplaats - 6 Dagen

Prachtige natuur, eeuwenoude geschiedenis, afwisselende landschappen en fantastische fietspaden!
Op bijna alle fietsdagen hebben we 2 fietsroutes die verschillen van lengte. U kunt dus zelf kiezen welke fietsroute het beste bij u past. De Drenthse Hondsrug heeft een eeuwenoude geschiedenis. Het gebied was lang geleden het enige gebied waar je hoog en droog kon wonen in Nederland.
De prachtige natuur met tal van historische bezienswaardigheden is een uitgelezen omgeving voor het maken van mooie fietstochten door bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Kortom; teveel om op te noemen en te ontdekken op tijdens deze prachtige fietsvakantie!

Overzicht

Oudste monument van Nederland
De hunebed is het oudste monument van Nederland én het symbool van de Provincie Drenthe. Deze majestueuze grafmonumenten zijn ruim 5000 jaar geleden gebouwd, waarvan sommige indrukwekkend groot. De enorme keien werden op hun plek gezet met behulp van boomstammen waar ze de keien overheen rolden. Wat een klus! In de nieuwe expositie van het Hunebedden-centrum beleef je de tijd van de hunebedbouwers.
Drenthe lijkt wel voor de fiets gemaakt met het uitgestrekte netwerk van fietspaden.
We hebben voor u een aantal mooie fietsroutes samengesteld door indrukwekkende beekdalen, bossen, heidegebieden, Nationale Parken en gezellige dorpjes waar je heerlijk kan rondstruinen en verdrinken in al het moois wat Drenthe te bieden heeft. De uitvalsbasis voor de fietstochten is een gezellig hotel met grote buitenterrassen in Odoorn, midden op de Hondsrug. De fietsroutes beginnen allemaal voor de deur van het hotel en u fiets met behulp van handige kaartjes, voorzien van knooppunten. Alles is goed verzorgd zodat u kan genieten van een zorgeloze fietsvakantie. We gaan u nu alvast waarschuwen: Drenthe is verslavend!
Voor de liefhebbers van langere fietsroutes hebben we ook goed nieuws. Van alle fietsroutes zoals onder beschreven, zijn ook verlengde versies aanwezig zodat iedereen kan genieten van heerlijke fietsvakantie in eigen land.

In het kort

 • Je fietst met keuze tussen fietsreizen navigatie app of beschrijving van de route
 • Sfeervolle overnachtingsplaatsen
 • 6 - daagse fietsvakantie Drenthe en de geschiedenis van Nederland
 • Prijs o.b.v. logies & ontbijt + 3x 3-gangendiner
 • Dagelijks afstanden tussen de 40 en 53 kilometer

Reisbeschrijving

Dag1
Aankomst

Fietsroute naar keuze
Na aankomst bij het hotel, kunt u de omgeving gaan verkennen. Bij het welkomstpakket zitten een paar leuke wandelingen. Startpunt is het hotel. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er lekker met de fiets op uit te trekken. Naast de fietsroutes die in het programma van uw fietsvakantie zitten, kunt u ook een keuze maken uit de fietsroutegids die bij het fietsarrangement is inbegrepen. Bij de receptie van het hotel kunt u dan het knooppuntkaartje ophalen van de door u gewenste fietsroute.
Overnachting in Odoorn

Dag2
Flintenroute (40km)

Deze tocht start richting Valthe, met haar oude brink en Saksische boerderijen. De volgende stop is het dorp Exloo, waar u op de brink een schaapskooi en -kudde vindt. Ook heerlijke terrassen voor een kop koffie! Via het Hunebedcentrum, met het Oertijdpark en het grootste hunebed van Nederland, fietst u verder richting Drouwen. In Drouwen kun u een bezoekje brengen aan museum Versteend Leven. Versteend Leven ligt op de rand van de Hondsrug en de Hunzevallei, en is een begrip in Nederland en ver daarbuiten. In deze expositieboerderij vindt u een groot assortiment aan mineralen, fossielen, sieraden en schelpen vanuit de hele wereld. Tijd voor lunch? Dat kan prima in Borger! Borger is het grootste dorp van de gemeente, met veel winkels en leuke restaurants. Net voor knooppunt 6 staat de uitkijktoren bij theehuis Poolshoogte om de omgeving eens van boven te bekijken. Wat een uitzicht! De route eindigt weer bij het hotel.
Overnachting in Odoorn

Dag3
Ellertsveldroute (53 km)

Bij deze route fietst u meteen richting Schoonoord. Onderweg komt u langs het Openluchtmuseum Ellert en Brammert. Het Ellertsveld was ooit het woeste gebied waar een Drents volksverhaal zich afspeelde. Hier woonden de rovende reuzen Ellert en Brammert. In het Openluchtmuseum leert u alles over de cultuurhistorie van Zuidoost-Drenthe, zoals de plaggenhutten waar mensen in woonden. Via het Sleenerzand en de Schapendijk, fietst u door de brinkdorpen Sleen en Erm. U vervolgt uw weg via het Ermerstrand richting het centrum van Emmen. Geniet op het nieuwe plein van Emmen op een van de vele terrassen, of rust even uit in het Rensenpark. Vanuit Emmen fietst u meteen de natuur in van het Valtherbos. Er liggen hier talloze grafheuvels en drie hunebedden. Als u goed kijkt, is er zelfs een onderduikershol uit de Tweede Wereldoorlog te vinden. Dit is zeker de moeite waard om te bezichtigen!
Overnachting in Odoorn

Dag4
Vertrek of Orvelteroute (45 km)

Terug in de tijd! Met deze route komt u langs museumdorp Orvelte.
Vanaf Odoorn fietst u langs het Oranjekanaal bij Wezuperbrug. Bijzonder in dit dorp zijn de enorm hoge kanaalwallen. Via het kanaal fietst u door naar museumdorp Orvelte. Orvelte wordt ook wel het ‘Oerdorp’ van Drenthe genoemd. Hier beleeft u de geschiedenis aan den lijve! De smederij, de klompmaker en het zuivelfabriekje zijn nog regelmatig in gebruik. Hier vindt u nog het oude dorpscafé, gezellige restaurants en het leuke snoepwinkeltje van vroeger. Alsof u het verleden instapt.

Nadat u door Orvelte bent gekomen, fietst u door richting Westerbork. Vlak voordat u Westerbork bereikt, slaat u af richting het dorpje Elp, waar u de gelegenheid heeft om lekker te gaan lunchen. Na Elp, fietst u via het Orvelteveld en het schapenpark (heideveld) terug naar Odoorn. Onderweg naar het hotel heeft u voor het schapenpark nog de mogelijkheid de Keramiektuin galerie Harwi te bezoeken. Dit is een ruim opgezette beeldentuin die u gratis kunt bekijken.
Overnachting in Odoorn

Dag5
Van Gogh-route ( 58 km)

“Drente is zo mooi, dat ik, indien ik niet voor altijd hier kon zijn, ik liever ’t maar niet gezien had. Het is onbeschrijflijk schoon”.

Deze tekst schreef Vincent van Gogh aan zijn broer Theo in zijn periode in Drenthe. De Van Gogh-route begint met het prachtige Valtherbos. Er liggen hier talloze grafheuvels en drie hunebedden. In het centrum van Emmen heeft u genoeg mogelijkheden om een tussenstop te maken voor een heerlijke kop koffie. Daarna fietst u via Parc Sandur richting het zuidelijke gedeelte van Emmen; de Rietlanden. Hier vindt u de mooi aangelegde recreatieplas De Grote Rietplas. Vanaf hier fietst u door naar Nieuw-Amsterdam. In Nieuw-Amsterdam vindt u het Van Gogh Huis. Hier heeft Vincent van Gogh een aantal maanden geleefd en verschillende beroemde schilderijen gemaakt, zoals ‘Het kerkje van Zweeloo’, ‘De ophaalbrug van Nieuw-Amsterdam’ en ‘De trekschuit’. Het is zeker de moeite waard om daar een kijkje te nemen! Vanaf Nieuw-Amsterdam fietst u via het Ermerstrand en het oude Benneveld, richting ‘Het Kerkje van Zweeloo’. Na de venen van Odoorn, fietst u weer terug naar het hotel.
Overnachting in Odoorn

Dag6
Vertrek

Na het ontbijt eindigt uw reis arrangement. Mocht u toch nog geen afscheid kunnen nemen van het mooie Drentse land, dan hebben we voor u nog een prachtige fietsroute uitgezet door Park Nationaal Landschap Drentse Aa. Startpunt van deze fietsroute is de plaats Grolloo (15 minuten met de auto vanaf het hotel in Odoorn). De fietsroute begint bij knooppunt 80 en u kunt uw auto parkeren bij restaurant Hofsteenge in Grolloo.

Vanuit Grolloo fietst u naar het plaatsje Rolde waar u al kunt pauzeren voor de koffie. De ‘hunebeddentweeling’ van Rolde hoort tot de bekendste Drentse hunebedden. Het natuurgebied Balloërveld staat bekend om zijn weidse heidevelden, stuifzandvlaktes en historische karrensporen, ontstaan in de middeleeuwen. Via Oudemolen en Zeegse volgt u het Drentse Aa-gebied richting een prachtige lunchgelegenheid met een heerlijk terras en zicht op de Drentse Aa. Via Gasteren fietst u weer terug naar de Hondsrug door de Staatbossen van Gasselte en bereikt u het eindpunt in Grolloo.

Reisdetails

Inclusief

 • 5 overnachtingen met ontbijt in *** hotel
 • 3 keer 3-gangenmenu
 • Welkompakket met routekaart, wandelkaart met 3 wandelingen,
 • Drenthe magazine en een fles wijn
 • Dagkaartjes en knooppunten-routes
 • Fietsroutegids t.w.v. €14,95
 • Dagkaarten en knooppuntenroutes of GPX-routes
 • Gratis parkeren bij hotel

Exclusief

 • Heen en terugreis
 • Drankjes en overige maaltijden
 • Toeristenbelasting hotels
 • entreegelden
 • Reis-, annulerings- en fietsverzekering, eigen bijdrage garantiefonds, reserveringskosten
 • Toeslag Eenpersoonskamer € 100,-
 • Toeslag extra nacht € 100,-
 • Toeslag E-Bike met 10 versnellingen € 135,-
 • Toeslag Hybride Fiets met 24 versnellingen € 55,-
 • Seizoentoeslag juli en augustus € 20,-

Beschikbaarheid

REISDATA BESCHIKBAARHEID PRIJS Nog beschikbaar
23 juni 2021 - 28 juni 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
24 juni 2021 - 29 juni 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
25 juni 2021 - 30 juni 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
26 juni 2021 - 1 juli 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
27 juni 2021 - 2 juli 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
28 juni 2021 - 3 juli 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
29 juni 2021 - 4 juli 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
30 juni 2021 - 5 juli 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
1 juli 2021 - 6 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
2 juli 2021 - 7 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
3 juli 2021 - 8 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
4 juli 2021 - 9 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
5 juli 2021 - 10 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
6 juli 2021 - 11 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
7 juli 2021 - 12 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
8 juli 2021 - 13 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
9 juli 2021 - 14 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
10 juli 2021 - 15 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
11 juli 2021 - 16 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
12 juli 2021 - 17 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
13 juli 2021 - 18 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
14 juli 2021 - 19 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
15 juli 2021 - 20 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
16 juli 2021 - 21 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
17 juli 2021 - 22 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
18 juli 2021 - 23 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
19 juli 2021 - 24 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
20 juli 2021 - 25 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
21 juli 2021 - 26 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
22 juli 2021 - 27 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
23 juli 2021 - 28 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
24 juli 2021 - 29 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
25 juli 2021 - 30 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
26 juli 2021 - 31 juli 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
27 juli 2021 - 1 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
28 juli 2021 - 2 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
29 juli 2021 - 3 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
30 juli 2021 - 4 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
31 juli 2021 - 5 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
1 augustus 2021 - 6 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
2 augustus 2021 - 7 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
3 augustus 2021 - 8 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
4 augustus 2021 - 9 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
5 augustus 2021 - 10 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
6 augustus 2021 - 11 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
7 augustus 2021 - 12 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
8 augustus 2021 - 13 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
9 augustus 2021 - 14 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
10 augustus 2021 - 15 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
11 augustus 2021 - 16 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
12 augustus 2021 - 17 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
13 augustus 2021 - 18 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
14 augustus 2021 - 19 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
15 augustus 2021 - 20 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
16 augustus 2021 - 21 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
17 augustus 2021 - 22 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
18 augustus 2021 - 23 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
19 augustus 2021 - 24 augustus 2021 Op Aanvraag 469
19 Beschikbaar
Boek nu
20 augustus 2021 - 25 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
21 augustus 2021 - 26 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
22 augustus 2021 - 27 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
23 augustus 2021 - 28 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
24 augustus 2021 - 29 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
25 augustus 2021 - 30 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
26 augustus 2021 - 31 augustus 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
27 augustus 2021 - 1 september 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
28 augustus 2021 - 2 september 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
29 augustus 2021 - 3 september 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
30 augustus 2021 - 4 september 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
31 augustus 2021 - 5 september 2021 Op Aanvraag 469
20 Beschikbaar
Boek nu
1 september 2021 - 6 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
2 september 2021 - 7 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
3 september 2021 - 8 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
4 september 2021 - 9 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
5 september 2021 - 10 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
6 september 2021 - 11 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
7 september 2021 - 12 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
8 september 2021 - 13 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
9 september 2021 - 14 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
10 september 2021 - 15 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
11 september 2021 - 16 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
12 september 2021 - 17 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
13 september 2021 - 18 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
14 september 2021 - 19 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
15 september 2021 - 20 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
16 september 2021 - 21 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
17 september 2021 - 22 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
18 september 2021 - 23 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
19 september 2021 - 24 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
20 september 2021 - 25 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
21 september 2021 - 26 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
22 september 2021 - 27 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
23 september 2021 - 28 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
24 september 2021 - 29 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
25 september 2021 - 30 september 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
26 september 2021 - 1 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
27 september 2021 - 2 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
28 september 2021 - 3 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
29 september 2021 - 4 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
30 september 2021 - 5 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
1 oktober 2021 - 6 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
2 oktober 2021 - 7 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
3 oktober 2021 - 8 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
4 oktober 2021 - 9 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
5 oktober 2021 - 10 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
6 oktober 2021 - 11 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
7 oktober 2021 - 12 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
8 oktober 2021 - 13 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
9 oktober 2021 - 14 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
10 oktober 2021 - 15 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
11 oktober 2021 - 16 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
12 oktober 2021 - 17 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
13 oktober 2021 - 18 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
14 oktober 2021 - 19 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
15 oktober 2021 - 20 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
16 oktober 2021 - 21 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
17 oktober 2021 - 22 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
18 oktober 2021 - 23 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
19 oktober 2021 - 24 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
20 oktober 2021 - 25 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
21 oktober 2021 - 26 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
22 oktober 2021 - 27 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
23 oktober 2021 - 28 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
24 oktober 2021 - 29 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
25 oktober 2021 - 30 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
26 oktober 2021 - 31 oktober 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
27 oktober 2021 - 1 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
28 oktober 2021 - 2 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
29 oktober 2021 - 3 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
30 oktober 2021 - 4 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
31 oktober 2021 - 5 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
1 november 2021 - 6 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
2 november 2021 - 7 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
3 november 2021 - 8 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
4 november 2021 - 9 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
5 november 2021 - 10 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
6 november 2021 - 11 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
7 november 2021 - 12 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
8 november 2021 - 13 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
9 november 2021 - 14 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
10 november 2021 - 15 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
11 november 2021 - 16 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
12 november 2021 - 17 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
13 november 2021 - 18 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
14 november 2021 - 19 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
15 november 2021 - 20 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
16 november 2021 - 21 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
17 november 2021 - 22 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
18 november 2021 - 23 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
19 november 2021 - 24 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
20 november 2021 - 25 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
21 november 2021 - 26 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
22 november 2021 - 27 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
23 november 2021 - 28 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
24 november 2021 - 29 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
25 november 2021 - 30 november 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
26 november 2021 - 1 december 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
27 november 2021 - 2 december 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
28 november 2021 - 3 december 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
29 november 2021 - 4 december 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
30 november 2021 - 5 december 2021 Op Aanvraag 449
20 Beschikbaar
Boek nu
Prijs Vanaf
449 Per Persoon
Voeg reizigers toe
Persoon
449 Per Persoon
Extra Faciliteiten
Extra Nacht (o.b.v. beschikbaarheid + maaltijden zoals beschreven)
o.b.v. beschikbaarheid + maaltijden zoals beschreven
100 per persoon
Eénpersoonskamertoeslag
Eénpersoonskamertoeslag dient u aan te vinken wanneer u alleen reist of een kamer voor u alleen wenst.
100 per persoon
E-Bike met 10 versnellingen
Wanneer u een fiets wenst te huren voor 1 of meer personen vink dan de hoeveelheid aan en uw fiets(en) staan klaar bij uw hotel.
135 per persoon
Hybride Fiets met 24 versnellingen
Wanneer u een fiets wenst te huren voor 1 of meer personen vink dan de hoeveelheid aan en uw fiets(en) staan klaar bij uw hotel.
55 per persoon

Wat maakt deze reis bijzonder

 • Verblijf in sfeervol **** Hotel
 • Dagelijks mogelijk bij beschikbaarheid
 • maart tot en met november
 • Individuele Fietsvakantie (E-bike mogelijk)
 • Logies & Ontbijt & 3 x Diner
 • Routes tussen de 40 en 53 kilometer per dag