ua-187811294-1

De routes
Onze fiets- en wandelroutes zijn zorgvuldig in elkaar gezet, veelal maken we gebruik van zogenaamde knooppunten. Tijdens de route wordt u zoveel mogelijk op de hoogte van bezienswaardigheden, attracties en lunchmogelijkheden. De afstanden zijn overzichtelijk en vaak zijn er dagelijks keuzes voor korte en lange routes. De routes zijn te volgen via een speciale route-app of gewoon via een route beschrijving.

Op maat
Wandel- en fietsvakanties zijn een vak apart en iedere reiziger is anders. De recreatieve-, de sportieve-, of de avontuurlijke toerist, allemaal hebben ze zo hun wensen waarbij de ligging van hotels, infrastructuur en culturele bezienswaardigheden een wisselend belangrijke rol spelen. Maar ook de routes, routebeschrijvingen en navigatiesystemen worden steeds geavanceerder, net als de mogelijkheden in fietsverhuur en fietstransport. Wij zijn specialist en hebben vaak het antwoord al voordat de vraag er is. Samen met u wordt het samenstellen van een wandel- of fietsvakantie een beleving op zich.

VZR Garant
Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Zwerftochten.nl gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van zwerftochten.nl niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

De fiets
Als je een fijne fiets hebt is een fietsvakantie op je eigen fiets natuurlijk het aller prettigst. Uiteraard is dit geen probleem en alle fietsreizen-hotels hebben veilige overdekte stallingen voor uw fiets.

Een fietshuren via fietsreizen kan natuurlijk ook. Wij bieden u een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande fietsen, waarin zo goed als alles mogelijk is;

Kinderfiets (7 versnellingen)
Hybride fiets (24 versnellingen)
Racefiets Merckx
Tandem (24 versnellingen)
E-Bike (10 versnellingen)
Funtrailer
Kidkar
Fietsstoel
Helm
Fietstas

Bij het boeken van uw fietsvakantie vragen wij naar uw lengte zodat we er zeker van zijn dat u de best passende fiets krijgt

Bagagevervoer
Om uw reis zo comfortabel mogelijk te houden is er, wanneer u van hotel naar hotel fietst altijd bagage vervoer. Na het ontbijt (ca.10uur) wordt uw bagage door een professionele bagage-koerier opgehaald en voor 16.00 op uw volgende bestemming afgeleverd.
Fietsreizen zorgt voor de labels.

Auto Transport Service
U heeft uw trektocht (wandel of fiets) vakantie geboekt.. Maar wat te doen wanneer uw vakantie ergens anders eindigt dan waar u bent begonnen? Hoe komt u weer bij uw auto?

Vaak gaan onze reizigers met hun fiets met het openbaar vervoer weer terug naar het beginpunt van hun vakantie, maar soms komt dat niet goed uit of heeft men gewoon geen tijd.

In deze gevallen bieden wij onze auto transport service. Samen met Easy Way (een merk van USG people) bieden wij de mogelijkheid om een ervaren chauffeur uw auto bij het startpunt van uw reis ophaalt om hem vervolgens bij het eindpunt weer af te leveren, zodat u, relaxed en comfortabel direct met uw eigen auto en fietsen weer naar huis kan rijden.

Alleen reizenden
Bij alle trektochten is de prijs gebaseerd op een minimum deelname van twee personen.
De toeslag voor een eenpersoonskamer die vermeld wordt is de toeslag voor een éénpersoonskamer bij een boeking van meer dan 2 personen (dus bijvoorbeeld in het geval van een boeking voor 3 of 5 personen).

Toeslag alleen reizenden
Veel van onze agenten en hoteliers berekenen het bagagetransport, de transfers e.d. op basis van minimaal 2 personen. Als u alleen reist moeten die kosten van bagagetransport en transfers door u alleen worden opgebracht. Vandaar dat de toeslag voor alleenreizenden vaak hoger is dan de éénpersoonskamer toeslag.

Soms kan toeslag bagagetransport vervallen
Gaat u alleen op reis, vraagt u dan onze reserveringsmedewerkers om een prijsopgave voor de fiets- of wandelreis van uw keus. Als op de datum van uw reis al anderen geboekt staan, die precies dezelfde reis doen, bent u veel goedkoper uit, omdat de toeslag voor bagagetransport en transfers dan vervalt.