ua-187811294-1
Vorige slide
Volgende slide

Fietsvakantie of wandelvakantie met bagagevervoer..
Maak het je gemakkelijk met bagagevervoer van hotel naar hotel.

Wanneer u een trektocht per fiets of wandelend bij Fenz op reis heeft geboekt is dit altijd met bagagevervoer van hotel naar hotel. Je loopt of fietst onbekommerd zonder zware bepakkingen naar je volgende bestemming terwijl je bagage door een professionele organisatie vervoert wordt. Zeker wanneer je een leuke actieve vakantie met kinderen wil gaan maken is bagagevervoer onmisbaar. Op de website van Fenz op reis vind je alle fietsvakanties of wandelvakanties met bagagevervoer.

Hoe werkt het?

Je bagagevervoer wordt in de ochtend bij je hotel opgehaald, Fenz op reis zorgt er voor dat je bagage is voorzien van duidelijke labels. Wanneer je aan het einde van de middag op je nieuwe bestemming arriveert staat je bagage klaar bij de balie en hoef je alleen maar in te checken.
Wanneer je een individuele fietsvakantie, groepsreis of rondreis bij Fenz op reis hebt geboekt is dat altijd inclusief bagage transport, niet alleen in Nederland, maar ook in andere populaire fietslanden zoals Duitsland, Oostenrijk, België of Denemarken.

Bekijk hier de reisvoorwaarden van FENZ op reis