ua-187811294-1

Fietsvakantie Veluwe | Harderwijk | standplaats

Wij hebben een fijn verblijf gehad in Harderwijk (hotel Baars) en waren positief verrast door de goede mogelijkheden die de omgeving ons op de fiets gaf.

Voor ons was het voor de eerste maal fietsen in Nederland en fietsen vanuit een standplaats. Toch wil ik u nog enkele verbeterpunten geven: De fietsroutes die we in een map in ons hotel vonden waren mooi. De fietsknoop-punten geven globaal de route aan maar de informatie daar om heen mocht vollediger en uitgebreider zijn. De knooppunten aan elkaar koppelen is tegenwoordig niets bijzonders meer. Wij misten een beschrijving van de route in tekst en daar waar de route afweek van de fietsnummers ging het ook mis omdat we bijvoorbeeld een goede beschrijving misten. (moeten we nou dat spoor oversteken of niet bv?) Ook een beschrijving opnemen van de bezienswaardigheden.

Mevrouw C. Jonkman augustus 2021

Reactie FENZ

Wij hebben de reactie zeer ter harte genomen. De routes zijn inmiddels na gefietst en de beschrijvingen zijn uitgebreid. Ook hebben wij bij deze vakantie entreekaarten voor een stadswandeling met gids en voor het Stadsmuseum Harderwijk of het Marius van Dokkum-museum toegevoegd. Verder ontvangen klanten van ons een mooi boek over 

Deel dit artikel

Wellicht vindt u deze reizen ook leuk...

Recente Berichten