ua-187811294-1

Fietsvakantie Beierse Donau

14 Dagen

Een fietsreis van veertien dagen langs een rivier spreekt tot de verbeelding, vooral langs de Donau, waar belangrijke Europese geschiedenis is geschreven en prachtige bezienswaardigheden getuigen van deze historie, terwijl de natuur buitengewoon mooi is.

Overzicht

Langs de Donau hebben zich talloze gebeurtenissen voltrokken, diverse culturen verspreid en verschillende heersers getrokken. Tijdens je fietstocht ontdek je het schitterende erfgoed van dit roemrijke verleden: kastelen, imposante ruïnes die hoog op rotsen trots staan, Romeinse archeologische sites en middeleeuwse kathedralen. Het schilderachtige decor, gevormd door rotsformaties, elegante bochten in de vallei, riviersamenvloeiingen, wijngaarden, Karst-grotten en pittoreske dorpen, voegt extra charme toe aan de ervaring. Vanaf Donaueschingen, waar de Donau ontspringt, fiets je over goed bewegwijzerde en vlakke jaagpaden. Je zult snel merken dat de Duitse Donau qua schoonheid niet onderdoet voor de Oostenrijkse Donau. De rivier meandert door schilderachtige landschappen met veel historische stadjes, zoals Mühlheim, een mooi vestingstadje.

De route blijft betoverend met beboste heuvels, overhangende kalkrotsen en oeverweides. Schilderachtige dorpjes wisselen elkaar af, zoals Beuren met zijn oude abdij en Inzigkofen met zijn boerenmuseum. Barokke kerken en kloostercomplexen volgen elkaar op tot je Blaubeuren bereikt met zijn gigantische grottencomplex in de krijtrotsen. Verderop moet je zeker Ulm bezoeken met zijn oude binnenstad en de gotische hoofdkerk, vooral bekend om zijn toren, de hoogste kerktoren ter wereld. Het uitzicht daarboven is overweldigend, en je ziet de Donau stromen in oostelijke richting, langs plaatsen waar je de komende twee fietsdagen zult doorbrengen, zoals Dillingen met zijn imposante kasteel, tot aan Donauwörth aan de beroemde Romantische Strasse. Vanaf Donauwörth fiets je langs Slot Bertoldsheim naar Ingolstadt met de Liebfrauenmünster, een van de mooiste kerken van Zuid-Duitsland. Na Vohburg volg je de Au-Radweg via Neustadt naar Bad Gögging, waar je wellicht kunt genieten van de thermale baden.

In Weltenburg stap je aan boord van een van de Donauschepen, die je naar Kelheim brengen, vanwaar je verder kunt fietsen naar het middeleeuwse Regensburg, met de grootste ‘Altstadt’ van Duitsland. Daarna vervolgen we onze reis naar de driestromenstad Passau, ook een belangrijke en prachtige stad langs de Donau.

In het kort

 • Vanaf Donaueschingen, waar de Donau ontspringt, fiets je over het goed bewegwijzerde en vlakke jaagpad.
 • Je fietst langs de meanderende rivier door schilderachtige landschappen met veel historische stadjes, zoals Mühlheim, een mooi vestingstadje.
 • Mooie dorpjes, kloosters en machtige kastelen
 • Beboste heuvels, overhangende kalkrotsen, oeverweides
 • De beroemde Romantische Strasse en overweldigende uitzichten

Dag tot Dag

Je gaat op eigen initiatief naar Donaueschingen, waar het gezegde "Brigach und Breg bringen die Donau zuweg" tot leven komt. Dit is de plek waar de rivieren Brigach en Breg samenkomen en de Donau ontstaat. De oude Romeinen beschouwden echter de bron in het park van het Fürstenbergkasteel als de ware oorsprong van de Donau. Dit prachtige kasteel, gebouwd in de 'Belle Epoque' stijl, getuigt van de historische betekenis van de familie waarnaar het is vernoemd.

In het eerste deel van de dag fiets je naar de regio Baar, waar je getuige bent van een opmerkelijk natuurfenomeen in Immendingen. Hier verliest de Donau zoveel water in zijn kalkstenen bedding dat hij gedurende een groot deel van het jaar droog komt te staan. Na een ondergrondse reis van enkele kilometers komt de rivier weer aan de oppervlakte. Vervolgens, na het passeren van Tuttlingen waar het rivierdal zich versmalt, bereik je Mülheim of Fridingen, gelegen in het Naturpark Obere Donau.

Vandaag vervolg je je route langs de oevers van 'der schöne Blauen'. Je kunt genieten van de prachtige natuur in het natuurreservaat, dat sinds de oprichting in 1980 hier is ontwikkeld. Terwijl je fietst, omringen imposante kalksteenpieken van meer dan 100 meter hoog je, bekroond met kastelen en burchten. Het adembenemende kasteel Hohenzollern in het historische Sigmaringen steekt hierbij met kop en schouders bovenuit.

Je verlaat het heuvelachtige deel van de route en vervolgt je weg over een minder inspannend traject. Het is de moeite waard om een kleine omweg te maken via de voormalige Keltische stad Heuneburg. In Riedlingen, waar fraaie vakwerkhuizen het stadsbeeld bepalen staat jouw hotel voor vandaag.

Na nog wat bochten van de Donau te volgen, bereik je Scheer. Je hebt de keuze: volg de dalende, wat kortere fietsroute langs de oever van de Donau, of verlaat de rivier en maak een omweg via Blaubeuren. In dit pittoreske stadje ontspringt de rivier de Blau in de zogenaamde ‘Blauwe Pot’. Dit is de diepste en grootste bron van Duitsland, waar diepblauw water omhoog borrelt vanuit een onderaards grottensysteem.

Volg de Blau naar de Zwabische stad Ulm, waar de hoogste kerktoren van de wereld staat. Als je de 768 treden trotseert, word je beloond met een betoverend uitzicht op de Alpen.

Vanaf Ulm, gelegen bij de monding van de Iller, blijkt de Donau bevaarbaar. Beide rivieren vormen hier de grens met Beieren. Naast de hoogste kerktoren ter wereld, die van de gotische Munsterkerk (161,5 m hoog, voltooid in 1890), staat Ulm ook bekend als de geboortestad van Albert Einstein. Je fietst van dorp naar dorp langs de fraaie rivieroever. In Günzburg, een vestiging van Legoland, kun je indrukwekkende bouwwerken bewonderen die zijn gemaakt van kleurrijke bouwsteentjes. Je komt aan bij je eindbestemming de 'torenstad' Lauingen met haar prachtige kasteel.

Ontdek dit mooie deel van deze prachtige fietsvakantie langs de weelderige, groene oevers van de Donau, die je uiteindelijk leidt naar het charmante stadje Donauwörth aan de monding van de rivier de Wörnitz. Historisch gezien diende deze plek als een cruciaal knooppunt op de handelsroute tussen Neurenberg en Augsburg, wat te zien is aan de vele elegante huizen die herinneren aan de welvarende tijden van weleer. Bij aankomst is een bezoek aan het boeiende poppenmuseum Käthe-Kruse een aanrader, niet alleen voor kinderen. Ontdek het rijke verleden en de culturele schatten van Donauwörth tijdens deze onvergetelijke fietservaring langs de Donau.

In het verre verleden kruiste een van de belangrijkste handelswegen de Donau in Donauwörth. Daarom zijn er nog steeds veel bewonderenswaardige middeleeuwse en renaissance koopmanshuizen te vinden. Via goed onderhouden wegen, die door de uitlopers van de Fränkische Alb lopen, fiets je naar het historische Neuburg. Hier wacht een rijke ervaring met bezienswaardigheden zoals het Rezidenzschloss, de Karlsplatz, de Donaukade en de oude binnenstad. Als je wilt, kun je de trein nemen en de route met 20 km inkorten. Een andere optie is om per fiets verder te gaan naar Ingolstadt, een prachtige stad waar ook het hoofdkantoor van Audi gevestigd is. Voor autoliefhebbers is een bezoek aan het Audi-museum een absolute aanrader. Ervaar de historische pracht en moderne charme langs deze boeiende fietsroute.

Vandaag fiets je stroomafwaarts langs de Donau door een landelijke omgeving naar Regensburg, waar de rivier haar noordelijkste punt bereikt. De fietsroute leidt je door de uiterwaarden van de Donau, en brengt je naar het kuuroord Bad Gögging. Het hoogtepunt van de tocht is ongetwijfeld het schilderachtige landschap van de Donaudurchbruch bij het benedictijnenklooster Weltenburg, dat tevens de oudste kloosterbrouwerij ter wereld herbergt. Hier baant de Donau zich een weg tussen indrukwekkende 80 meter hoge kalksteenrotsen, wat een adembenemend schouwspel oplevert. Bij het klooster kun je aan boord stappen van de boot die je door het imposante 'nauw van Weltenburg' naar Kelheim brengt, waar de Altmühl in de Donau uitmondt. Een onvergetelijke ervaring langs de prachtige Donau.

Zorg ervoor dat je hier op tijd aankomt, want Regensburg staat bekend als een van de best bewaarde middeleeuwse Duitse steden. De historische Altstadt, erkend als UNESCO-Werelderfgoed, verwelkomt je met bijna duizend monumenten. Neem de tijd om over de 12e-eeuwse brug over de Donau te wandelen en bezoek de indrukwekkende Dom.

Na zo'n tien kilometer heb je de mogelijkheid om een stevige klim te maken naar het Walhalla in Donaustauf. Deze imposante tempel, enkele honderden meters boven de rivier, werd in de 19e eeuw gebouwd in opdracht van Koning Lodewijk van Beieren. Vanaf de top geniet je van een adembenemend uitzicht. Vervolg je route langs de bochtige Donau en door wuivende Beierse graanvelden naar de historische hertogstad Straubing, een charmante stad met regionale flair. Hier worden Beierse gezelligheid en gastronomie gecombineerd met prachtige kerken en unieke monumenten.

Vanuit het bruisende Straubing zet je koers naar Bogen. Terwijl je het stadje nadert, ontvouwt zich op de 432 meter hoge Bogenberg de bedevaartskerk Mariä Himmelfart, opgericht ter ere van de zwangere Madonna die hier in 1104 werd ontdekt. Door pittoreske dorpen zoals Pfelling en Mariaposching te doorkruisen, bereik je de toegangspoort tot het Beierse Woud: Deggendorf.

Vandaag bereik je het eindpunt van je reis: de voormalige bisschopsstad Passau. Maar voordat je daar aankomt, kom je eerst langs het charmante plaatsje Vilshofen, waar je ervoor kunt kiezen om de trein te nemen en de route met 20 km in te korten. Als je ervoor kiest om op de fiets te blijven, geniet je van een schilderachtige, landelijke route naar het 'Venetië van Beieren', de prachtige 'drierivierenstad' Passau, waar de Donau, Inn en Ilz samenkomen. Hoewel de Inn de breedste van de drie is, vervolgt de rivier zijn weg onder de naam de Donau, die uiteindelijk de langste wordt. Verken de fraaie middeleeuwse binnenstad met zijn smalle straatjes en talloze historische gebouwen.

Na het ontbijt eindigt je fietsvakantie langs de Duitse Donau.

inclusief

 • 2 persoonskamer met douche/bad en wc
 • ontbijt
 • bagagetransport tot Passau
 • toegang kasteel Sigmaringen
 • toegang Munster Ulm
 • toegang museum Mobile Ingolstadt
 • boottocht Weltenburg – Kelheim incl. fiets
 • Nederlandstalige wegbeschrijving + kaart
 • Roadbookdrager
 • -Hotel Waldblick, Donaueschingen
 • -Hotel Sonne, Fridingen
 • -Hotel Jägerhof, Sigmaringen
 • -Hotel Gudrun, Riedlingen
 • -Hotel Ochsen, Ehingen
 • -Hotel Am Rathaus, Ulm
 • -Hotel Kannenkeller, Lauingen
 • -Hotel Donau, Donauwörth
 • -Art Hotel Ingolstadt, Ingolstadt
 • -Altstadthotel Kneitinger, Abensberg
 • -Hotel Müncher Hof, Regensburg
 • -Hotel Theresientor, Straubing
 • -Hotel Donauhof, Deggendorf
 • -Hotel Residenz, Passau
 • * Om logistieke redenen en/of afhankelijk van de beschikbaarheid is een afwijkend vervanghotel steeds mogelijk. De uiteindelijke hotelkeuze ligt bij de touroperator.

exclusief

 • reis heen en terug
 • lunch, diner en dranken
 • toeristenbelasting
 • huurfiets / e-bike
 • Passau-Donaueschingen (trein, ter plaatse)
 • extra nacht Donaueschingen K&O € 55
 • extra nacht Passau K&O € 65
 • verzekeringen
 • Eenpersoonstoeslag € 415
 • Huurfiets - € 190
 • E-bike - € 460
 • Korting driepersoonskamer - enkel geldig bij 2 volbetalende personen op de kamer. 1 x -10% over de basisprijs.
 • Kinderkorting (0 -2) jaar - 100 % - Kinderkorting enkel geldig bij 2 volbetalende personen op de kamer en vervangt korting driepersoonskamer.
 • Kinderkorting (3 -6) jaar - 50 % - Kinderkorting enkel geldig bij 2 volbetalende personen op de kamer en vervangt korting driepersoonskamer.
 • Kinderkorting (7 -11) jaar - 25 % - Kinderkorting enkel geldig bij 2 volbetalende personen op de kamer en vervangt korting driepersoonskamer.
 • * Prijzen p/p tenzij anders aangegeven.
 • last minute kosten per boeking (<14 dagen voor vertrek) 01/01/2024 - 31/12/2024 € 25

Beschikbaarheid

REISDATA BESCHIKBAARHEID PRIJS Nog beschikbaar
20 juni 2024 - 3 juli 2024 Beschikbaar € 1.745
9 Beschikbaar
21 juni 2024 - 4 juli 2024 Beschikbaar € 1.745
9 Beschikbaar
22 juni 2024 - 5 juli 2024 Beschikbaar € 1.745
9 Beschikbaar
23 juni 2024 - 6 juli 2024 Beschikbaar € 1.745
9 Beschikbaar
24 juni 2024 - 7 juli 2024 Beschikbaar € 1.745
9 Beschikbaar
25 juni 2024 - 8 juli 2024 Beschikbaar € 1.745
9 Beschikbaar
26 juni 2024 - 9 juli 2024 Beschikbaar € 1.745
9 Beschikbaar
27 juni 2024 - 10 juli 2024 Beschikbaar € 1.745
9 Beschikbaar
28 juni 2024 - 11 juli 2024 Beschikbaar € 1.745
9 Beschikbaar
29 juni 2024 - 12 juli 2024 Beschikbaar € 1.745
9 Beschikbaar
30 juni 2024 - 13 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
1 juli 2024 - 14 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
2 juli 2024 - 15 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
3 juli 2024 - 16 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
4 juli 2024 - 17 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
5 juli 2024 - 18 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
6 juli 2024 - 19 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
7 juli 2024 - 20 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
8 juli 2024 - 21 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
9 juli 2024 - 22 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
10 juli 2024 - 23 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
11 juli 2024 - 24 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
12 juli 2024 - 25 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
13 juli 2024 - 26 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
14 juli 2024 - 27 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
15 juli 2024 - 28 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
16 juli 2024 - 29 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
17 juli 2024 - 30 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
18 juli 2024 - 31 juli 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
19 juli 2024 - 1 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
20 juli 2024 - 2 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
21 juli 2024 - 3 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
22 juli 2024 - 4 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
23 juli 2024 - 5 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
24 juli 2024 - 6 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
25 juli 2024 - 7 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
26 juli 2024 - 8 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
27 juli 2024 - 9 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
28 juli 2024 - 10 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
29 juli 2024 - 11 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
30 juli 2024 - 12 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
31 juli 2024 - 13 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
1 augustus 2024 - 14 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
2 augustus 2024 - 15 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
3 augustus 2024 - 16 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
4 augustus 2024 - 17 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
5 augustus 2024 - 18 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
6 augustus 2024 - 19 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
7 augustus 2024 - 20 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
8 augustus 2024 - 21 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
9 augustus 2024 - 22 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
10 augustus 2024 - 23 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
11 augustus 2024 - 24 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
12 augustus 2024 - 25 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
13 augustus 2024 - 26 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
14 augustus 2024 - 27 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
15 augustus 2024 - 28 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
16 augustus 2024 - 29 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
17 augustus 2024 - 30 augustus 2024 Beschikbaar € 1.845
17 Beschikbaar
18 augustus 2024 - 31 augustus 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
19 augustus 2024 - 1 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
20 augustus 2024 - 2 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
21 augustus 2024 - 3 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
22 augustus 2024 - 4 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
23 augustus 2024 - 5 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
24 augustus 2024 - 6 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
25 augustus 2024 - 7 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
26 augustus 2024 - 8 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
27 augustus 2024 - 9 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
28 augustus 2024 - 10 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
29 augustus 2024 - 11 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
30 augustus 2024 - 12 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
31 augustus 2024 - 13 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
1 september 2024 - 14 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
2 september 2024 - 15 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
3 september 2024 - 16 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
4 september 2024 - 17 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
5 september 2024 - 18 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
6 september 2024 - 19 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
7 september 2024 - 20 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
8 september 2024 - 21 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
9 september 2024 - 22 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
10 september 2024 - 23 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
11 september 2024 - 24 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
12 september 2024 - 25 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
13 september 2024 - 26 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
14 september 2024 - 27 september 2024 Beschikbaar € 1.745
10 Beschikbaar
15 september 2024 - 28 september 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
16 september 2024 - 29 september 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
17 september 2024 - 30 september 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
18 september 2024 - 1 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
19 september 2024 - 2 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
20 september 2024 - 3 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
21 september 2024 - 4 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
22 september 2024 - 5 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
23 september 2024 - 6 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
24 september 2024 - 7 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
25 september 2024 - 8 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
26 september 2024 - 9 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
27 september 2024 - 10 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
28 september 2024 - 11 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
29 september 2024 - 12 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
30 september 2024 - 13 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
1 oktober 2024 - 14 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
2 oktober 2024 - 15 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
3 oktober 2024 - 16 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
4 oktober 2024 - 17 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
5 oktober 2024 - 18 oktober 2024 Op Aanvraag € 1.595
6 Beschikbaar
6 oktober 2024 - 19 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
7 oktober 2024 - 20 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
8 oktober 2024 - 21 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
9 oktober 2024 - 22 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
10 oktober 2024 - 23 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
11 oktober 2024 - 24 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
12 oktober 2024 - 25 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
13 oktober 2024 - 26 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
14 oktober 2024 - 27 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
15 oktober 2024 - 28 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
16 oktober 2024 - 29 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
17 oktober 2024 - 30 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
18 oktober 2024 - 31 oktober 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
19 oktober 2024 - 1 november 2024 Beschikbaar € 1.395
12 Beschikbaar
Prijs Vanaf € 1.395
/ Persoon

Overzicht

 • Uw bagage wordt vervoerd
 • *** Hotels (zie hotellijst)
 • Recreatief
 • Iedere dag mogelijk
 • april - november
 • Individuele Fietsvakantie
 • Logies & Ontbijt