ua-187811294-1

Uitleg Reisapp

Met onze nieuwe app kun je eenvoudig navigeren en blijf je op de hoogte van de meest actuele reisinformatie.

Zo krijg je toegang tot de app en jouw vakantie:

1. Download de Ride with GPS mobiele app gratis via de App Store of Google Play, je hebt geen account of abonnement nodig.

2. Druk op “Open snelkoppeling”

3. Vul de toegangscode in, deze vind je na betaling van je reis op je persoonlijke boekingspagina.

4. Je wordt gevraagd om de vakantie te downloaden. Druk op Downloaden om te beginnen.

Hoe werkt het?

  • Routes: In het hoofdscherm van de app vind je voor elke dag een sectie met routes. Bij trektochten staan hier naast de hoofdroute ook de routes van- en naar je hotel. Om te beginnen met navigeren selecteer je de gewenste route en druk op “Navigeren”. In de inleiding van de route wordt vermeld waar je onderweg cafés, restaurants en winkels tegenkomt. Hiervoor gebruiken we de volgende afkortingen:

                c = café                                r = restaurant                    w = winkel  

  • Bij Belangrijke Reisinformatie lees je o.a. informatie over het hotel, aankomst en huurfietsen. Lees deze informatie zorgvuldig door.
  • Bezienswaardigheden: Tijdens het navigeren vind je op en langs de routes symbolen voor bezienswaardigheden (zoals musea, monumenten en uitzichtpunten). Je kunt informatie over de bezienswaardigheid zien door op het symbool te drukken. 

Tips

Dataverbruik

De app is zowel online als offline te gebruiken.

Het voordeel aan online gebruik is dat je kunt kiezen welke onderliggende kaart te zien is tijdens het navigeren, bijvoorbeeld Google Maps of Open Street Maps.

Bij offline gebruik worden onze standaardkaarten gebruikt.

Bevind je je niet (meer) op de route?

Kies nadat je de navigate hebt aangezet bij opties rechts onderin “Route terug naar koers”.

Instellingen van de app

De app bevat een aantal opties die je kunt aanpassen naar eigen voorkeur, maar de belangrijkste instellingen hebben we standaard voor je aangezet.

Mocht je toch instellingen willen aanpassen dan vind je het optiemenu vanuit het hoofdscherm linksboven in de hoek. Tijdens het navigeren vind je het optiemenu rechtsonder in de hoek.