ua-187811294-1

Fietsvakantie langs de grenzen van Nederland | Twente & De Grote Rivieren - 9 Dagen

Fietsvakantie langs de grenzen van Nederland – editie Twente & De Grote Rivieren

De grenzen opzoeken; de beste manier om iets of iemand het te leren kennen..

FENZ op reis heeft de fietsvakantie(s) langs letterlijk; DE GRENZEN VAN NEDERLAND.

1500 kilometers voeren u langs ruim 170 dorpjes en steden, 11 Nationale parken, alle grote rivieren en ontelbare dijken en kanalen in verschillende varianten. 

Een 9-daagse individuele fietstrektocht; je fietst met ca. 45 kilometer per dag letterlijk langs de grenzen van ons land. Een heerlijke en complete vakantie voor wielrenners, E-bikers en de getrainde tour-fietser. In overleg kun je jouw vakantie beginnen bij 1 van de 32 hotels (pleisterplaatsen) langs de route die deelnemen aan deze reis.

Maar alle tijd en rust nemen om te genieten, de geschiedenis, cultuur en natuurschoon ervaren kan ook.. we hebben DE GRENZEN VAN NEDERLAND opgesplitst in 4 edities;

– De Noordzee; In 9 dagen van Vlissingen via Hoek van Holland, Bergen en Den Oever naar Enkhuizen (ca. 45 km per dag)

– De Waddenzee; In 9 dagen van Urk, via Harlingen, Dokkum, Groningen en Zuidlaren naar Hardenberg (ca. 45 km per dag)

– Twente & de Grote Rivieren; In 9 dagen Van Hardenberg, via Zutphen, Arnhem, Nijmegen en Venray naar Baarlo (ca. 45 km per dag)

– Noord-Brabant & De Schelde: In 8 dagen van Baarlo, via Eindhoven, Yerseke, Goes, Middelburg naar Vlissingen (ca. 50 km per dag)

Welke variant je ook kiest, wij hebben het voor je geregeld. Je verblijft in zorgvuldig geselecteerde hotels welke zoveel mogelijk de sfeer ademen van de omgeving waar je op dat moment verblijft.
Jouw bagage wordt van hotel naar hotel gebracht zodat je alle ruimte hebt om zorgeloos te kunnen genieten.

Speciaal voor deze 8 en 9 daagse edities bieden wij de unieke mogelijkheid van Valid-parking; Optioneel wordt jouw auto tijdens uw fietsvakantie door een professionele organisatie naar het eindpunt van jouw fietsvakantie gebracht, geen gedoe en heerlijk uitgerust weer naar huis rijden.

In het kort

 • Langs de grenzen van Nederland - Traject 'De grote rivieren' - Van Hardenberg naar Baarlo
 • Je verblijft in zorgvuldig geselecteerde hotels welke zoveel mogelijk de sfeer ademen van de omgeving waar je op dat moment verblijft.
 • Afwisselende Nederlandse rivierlandschappen; Twente, de Achterhoek, Limburg
 • Fietsen door de provincies Overijssel, Gelderland, Brabant en Limburg

Reisbeschrijving

Dag1
Aankomst Hardenberg

Het is zeker een aanrader om deze dag te starten met de inmiddels vermaarde ‘Leontien Ladies Ride, 35 km rond de Overijsselse vecht. Deze route gaat vanuit Hardenberg via het Engelandse Bos, Ane, Gramsbergen en de Haandrik naar Duitsland en loopt via Laar en Vorwald langs de Vechte tot bijna aan Emlichheim. Daarna gaat de route terug langs de andere kant van de Vecht via Laar, Den Velde, Loozen door Hardenberg en via natuurcentrum De Koppel en Koppeltuin naar het rustpunt bij Restaurant Rheezerbelten. Na de pauze gaat de route rondom de Oldemeijer en weer langs de Vecht via de Rheezerbrink en Vechtpark weer terug naar Hardenberg.

Je verblijft in een comfortabel hotel en zeker na deze prachtige fietstocht ben je helemaal klaar voor al het moois dat je de aankomende dagen gaat ervaren.
Je overnacht in Hardenberg

Dag2
Hardenberg - Tubbergen (66 km)

Na het ontbijt is het tijd voor de eerste echte fietsrit en ga je via Vroomshoop richting Tubbergen. Een oude havezate, watermolens langs een snel stromend beekje, vakwerkboerderijen met houten topgevels, glooiende essen, bossen en heidevelden; alles wat Twente zo mooi maakt krijg je vandaag op deze route te zien. Je fietst door tot Tubbergen, de grootste plattelandsgemeente van Twente.

Je overnacht in Tubbergen

Dag3
Tubbergen - Enschede (69 km)

Via Denekamp en Oldenzaal gaat de tocht vandaag richting Enschede. Het landschap van Twente was vroeger een lappendeken van heidevelden, venen en broeklanden. Bijna was er een openluchtmuseum geweest. Nu fiets je door mooie natuurgebieden, waar de historie van de textielindustrie een rol speelt en oude molens van hun roerige geschiedenis getuigen. Deze route biedt je tal van mogelijkheden om met de mooiste vergezichten te genieten van een lekkere lunch of een fijn kopje koffie.

In Enschede is er de mogelijkheid om de rijke kunstcollectie in het Rijksmuseum Twente te bezichtigen of een bezoek aan de interactieve Museumfabriek te brengen.
Je overnacht in Enschede

Dag4
Enschede - Eibergen (47 km)

De route van vandaag laat je kennismaken met het Twente van toen en nu. Tijdens deze fietsroute kun je bij het oude station van de gemeente Haaksbergen de geur van het 19e eeuwse stoomtijdperk opsnuiven. In 1884 kwam Haaksbergen aan de lokale spoorlijn Winterswijk- Enschede te liggen. Via deze lijn werd de textielindustrie in Enschede voorzien van kolen uit het Roergebied. Alleen het gedeelte Haaksbergen-Boekelo is bewaard gebleven. Je vervolgt je route door het 350 hectare grote Buursezand, één van de bekendste natuurreservaten van Twente.

Het hotel bevindt zich midden in Eibergen, een gezellig dorp met leuke terrasjes en vriendelijke mensen.
Je overnacht in Eibergen

Dag5
Eibergen - Zutphen (55 km)

Vandaag laten we Overijssel achter ons. Je fietst vandaag door bosrijk en heuvelachtig gebied. Deze route kenmerkt zich door de veel landgoederen en sublieme huizen. De eerste mensen die zich in dit gebied ooit vestigden, bespeurden magie op die geheimzinnige, dichtbegroeide heuvels. Onzin? Je hoeft niet te geloven in magie om het geheimzinnige karakter van het gebied te ervaren. Zeker wanneer de bomen kaal zijn en over het gebied de stilte hangt, kun je je in een andere tijd en andere wereld wanen. De Lochemse berg, waar alles in het teken staat van de mysterieuze Witte Wieven, biedt je de mogelijkheid om bij de gelijknamige pannenkoekenboerderij te genieten van een overheerlijke lunch. Blijf echter niet te lang zitten want ook een bezoek aan het verderop gelegen 15e eeuwse kasteel Vorden is een aanrader. Vorden is de gemeente met de meeste kastelen (8) van Nederland.

Je eindigt deze fenomenale fietsdag in Zutphen. De Berkel, het riviertje dat je vandaag gevolgd hebt, stroomt hier uit in de IJssel. Zutphen heeft veel te bieden en is in een woord de perfecte overnachtings-locatie voor deze 5e fietsdag langs de grenzen van Nederland.
Je overnacht in Zutphen

Dag6
Zutphen - Arnhem (58 km)

Alweer de zesde en alweer een prachtige fietsdag .
Deels langs de IJssel en deels door het Nationale Park de Veluwe zoom fiets je vandaag naar de Gelderse Metropool. De Veluwezoom is al met al misschien wel het mooiste stuk van de Veluwse natuur. On-Nederlandse hoogteverschillen (inkervingen van ongeveer 12.000 jaar geleden, ontstaan tijden de laatste IJstijd) en een grote afwisseling van heide en ongerepte naald- en loofbossen. Onderweg kom je een grote diversiteit aan grote en minder grote grazers tegen.

Als Gelderse hoofdstad heeft Arnhem heel veel te bieden, een fietstochtje door de stad is zeker een aanrader. Uiteraard is een terrasje op de Korenmarkt niet te weerstaan, maar overweeg ook zeker een drankje aan de Rijn met uitzicht op de beroemde John Frost-brug (te ver).
Je overnacht in Arnhem

Dag7
Arnhem - Nijmegen (37 km)

Je fietsconditie is inmiddels op pijl en vandaag gaat het richting Nijmegen. Aan je rechterkant verlies je de Rijn, die daarna over gaat in de Waal niet uit het oog. Vanaf de fiets zie je oude rivierlopen, uiterwaarden, wilgen, moerassen en stuifduinen. Samen met de kerktorens vormen schoorstenen van oude steenfabrieken de enige verticale elementen in dit verder vlakke landschap.

Hanzestad Nijmegen, gelegen aan de Waal is één van oudste steden van Nederland. Naast het museum park Valkhof, een hooggelegen park waar eens de palts van Karel de Grote moet hebben gestaan, is Nijmegen rijk aan van alles. Het waaggebouw uit 1612 is geheel opgetrokken in Nederlandse renaissancestijl en vormt het middelpunt van een plein vol terrasjes met een heerlijk onbevangen sfeer.
Je overnacht in Nijmegen

Dag8
Nijmegen - Venray (68 km)

Via de Mookerheide, die haar faam dankt aan de slag om de Mookerhei in 1574, waarbij het leger Lodewijk en Hendrik van Nassau verpletterend werd verslagen door de Spanjaarden komt de volgende grote rivier in het zicht. Iets voorbij Mook is de splitsing van Maas en het Maas-Waal kanaal. Vanaf hier volg je de Maas tot aan de brede Maasvallei.

Je overnachting is in de omgeving van Venray en bestaat uit uitgestrekte duingebieden, heiden met jeneverbesstruiken en bossen. Je vindt hier prachtige natuurgebieden zoals de Boshuizer Bergen, Ballonzuilbossen en de Heidese Peel.
Je overnacht in de buurt van Venray

Dag9
Venray - Reuver (45km)

De laatste dag van deze fietsvakantie alweer. De laatste 45 kilometer is een tocht die de naam, van deze grenzen editie, eer aan doet. Je fietst langs de Maas, door de Maasvallei, welke ook wel de naam Aspergevallei of Rozenvallei kan dragen. Je fietst door een agrarisch landschap waar asperge- en rozenvelden het landschap bepalen. In de zomermaanden bieden de rozenvelden een kleurige aanblik.

Of je nu besloten hebt om in Noord-Limburg een extra nachtje te blijven, of wanneer je weer richting huis gaat, je zult je deze reis als een film herinneren en wellicht besluit je wel om in je volgende fietsvakantie verder te gaan met het verkennen van DE GRENZEN VAN NEDERLAND.

Reisdetails en Prijsinformatie

Inclusief

 • Prijs voor deze reis is vanaf € 875,-
 • Vanaf 1 juni t/m 30 september geldt prijs op aanvraag
 • 8 overnachtingen met ontbijt
 • Bagagevervoer
 • Fietsroutes

Exclusief

 • Fietshuur (optioneel)
 • Valet Parking (optioneel)
 • Drankjes en overige maaltijden
 • Overige entreegelden
 • Toeristenbelasting
 • Reis-, annulerings- en fietsverzekering, eigen bijdrage garantiefonds, reserveringskosten
 • Toeslag Fietsverhuur E-Bike – 10 versnellingen € 177,00 (9 dagen)
 • Toeslag Fietsverhuur Hybride – 24 versnellingen € 70,00 (9 dagen)
 • Toeslag Huur helm € 10,00 (9 dagen)
 • Autotransportservice € 175,00
 • Toeslag Extra Nacht(en) prijs op aanvraag
 • Toeslag Eenpersoonskamer prijs op aanvraag
 • Toeslag Extra nacht hotel Reuver prijs op aanvraag

Beschikbaarheid

REISDATABESCHIKBAARHEIDPRIJSNog beschikbaar
13 augustus 2022 - 21 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
14 augustus 2022 - 22 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
15 augustus 2022 - 23 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
16 augustus 2022 - 24 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
17 augustus 2022 - 25 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
18 augustus 2022 - 26 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
19 augustus 2022 - 27 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
20 augustus 2022 - 28 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
21 augustus 2022 - 29 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
22 augustus 2022 - 30 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
23 augustus 2022 - 31 augustus 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
24 augustus 2022 - 1 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
25 augustus 2022 - 2 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
26 augustus 2022 - 3 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
27 augustus 2022 - 4 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
28 augustus 2022 - 5 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
29 augustus 2022 - 6 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
30 augustus 2022 - 7 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
31 augustus 2022 - 8 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
1 september 2022 - 9 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
2 september 2022 - 10 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
3 september 2022 - 11 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
4 september 2022 - 12 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
5 september 2022 - 13 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
6 september 2022 - 14 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
7 september 2022 - 15 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
8 september 2022 - 16 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
9 september 2022 - 17 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
10 september 2022 - 18 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
11 september 2022 - 19 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
12 september 2022 - 20 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
13 september 2022 - 21 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
14 september 2022 - 22 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
15 september 2022 - 23 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
16 september 2022 - 24 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
17 september 2022 - 25 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
18 september 2022 - 26 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
19 september 2022 - 27 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
20 september 2022 - 28 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
21 september 2022 - 29 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
22 september 2022 - 30 september 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
23 september 2022 - 1 oktober 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
24 september 2022 - 2 oktober 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
25 september 2022 - 3 oktober 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
26 september 2022 - 4 oktober 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
27 september 2022 - 5 oktober 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
28 september 2022 - 6 oktober 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
29 september 2022 - 7 oktober 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
30 september 2022 - 8 oktober 2022Op Aanvraag 1.055
3 Beschikbaar
Boek nu
1 oktober 2022 - 9 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
2 oktober 2022 - 10 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
3 oktober 2022 - 11 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
4 oktober 2022 - 12 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
5 oktober 2022 - 13 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
6 oktober 2022 - 14 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
7 oktober 2022 - 15 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
8 oktober 2022 - 16 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
9 oktober 2022 - 17 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
10 oktober 2022 - 18 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
11 oktober 2022 - 19 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
12 oktober 2022 - 20 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
13 oktober 2022 - 21 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
14 oktober 2022 - 22 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
15 oktober 2022 - 23 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
16 oktober 2022 - 24 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
17 oktober 2022 - 25 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
18 oktober 2022 - 26 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
19 oktober 2022 - 27 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
20 oktober 2022 - 28 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
21 oktober 2022 - 29 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
22 oktober 2022 - 30 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
23 oktober 2022 - 31 oktober 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
24 oktober 2022 - 1 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
25 oktober 2022 - 2 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
26 oktober 2022 - 3 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
27 oktober 2022 - 4 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
28 oktober 2022 - 5 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
29 oktober 2022 - 6 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
30 oktober 2022 - 7 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
31 oktober 2022 - 8 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
1 november 2022 - 9 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
2 november 2022 - 10 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
3 november 2022 - 11 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
4 november 2022 - 12 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
5 november 2022 - 13 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
6 november 2022 - 14 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
7 november 2022 - 15 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
8 november 2022 - 16 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
9 november 2022 - 17 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
10 november 2022 - 18 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
11 november 2022 - 19 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
12 november 2022 - 20 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
13 november 2022 - 21 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
14 november 2022 - 22 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
15 november 2022 - 23 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
16 november 2022 - 24 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
17 november 2022 - 25 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
18 november 2022 - 26 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
19 november 2022 - 27 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
20 november 2022 - 28 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
21 november 2022 - 29 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
22 november 2022 - 30 november 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
23 november 2022 - 1 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
24 november 2022 - 2 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
25 november 2022 - 3 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
26 november 2022 - 4 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
27 november 2022 - 5 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
28 november 2022 - 6 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
29 november 2022 - 7 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
30 november 2022 - 8 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
1 december 2022 - 9 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
2 december 2022 - 10 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
3 december 2022 - 11 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
4 december 2022 - 12 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
5 december 2022 - 13 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
6 december 2022 - 14 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
7 december 2022 - 15 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
8 december 2022 - 16 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
9 december 2022 - 17 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
10 december 2022 - 18 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
11 december 2022 - 19 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
12 december 2022 - 20 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
13 december 2022 - 21 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
14 december 2022 - 22 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
15 december 2022 - 23 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
16 december 2022 - 24 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
17 december 2022 - 25 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
18 december 2022 - 26 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
19 december 2022 - 27 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
20 december 2022 - 28 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
21 december 2022 - 29 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
22 december 2022 - 30 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
23 december 2022 - 31 december 2022Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
24 december 2022 - 1 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
25 december 2022 - 2 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
26 december 2022 - 3 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
27 december 2022 - 4 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
28 december 2022 - 5 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
29 december 2022 - 6 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
30 december 2022 - 7 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
31 december 2022 - 8 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
1 januari 2023 - 9 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
2 januari 2023 - 10 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
3 januari 2023 - 11 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
4 januari 2023 - 12 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
5 januari 2023 - 13 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
6 januari 2023 - 14 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
7 januari 2023 - 15 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
8 januari 2023 - 16 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
9 januari 2023 - 17 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
10 januari 2023 - 18 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
11 januari 2023 - 19 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
12 januari 2023 - 20 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
13 januari 2023 - 21 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
14 januari 2023 - 22 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
15 januari 2023 - 23 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
16 januari 2023 - 24 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
17 januari 2023 - 25 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
18 januari 2023 - 26 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
19 januari 2023 - 27 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
20 januari 2023 - 28 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
21 januari 2023 - 29 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
22 januari 2023 - 30 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
23 januari 2023 - 31 januari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
24 januari 2023 - 1 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
25 januari 2023 - 2 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
26 januari 2023 - 3 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
27 januari 2023 - 4 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
28 januari 2023 - 5 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
29 januari 2023 - 6 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
30 januari 2023 - 7 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
31 januari 2023 - 8 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
1 februari 2023 - 9 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
2 februari 2023 - 10 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
3 februari 2023 - 11 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
4 februari 2023 - 12 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
5 februari 2023 - 13 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
6 februari 2023 - 14 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
7 februari 2023 - 15 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
8 februari 2023 - 16 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
9 februari 2023 - 17 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
10 februari 2023 - 18 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
11 februari 2023 - 19 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
12 februari 2023 - 20 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
13 februari 2023 - 21 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
14 februari 2023 - 22 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
15 februari 2023 - 23 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
16 februari 2023 - 24 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
17 februari 2023 - 25 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
18 februari 2023 - 26 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
19 februari 2023 - 27 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
20 februari 2023 - 28 februari 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
21 februari 2023 - 1 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
22 februari 2023 - 2 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
23 februari 2023 - 3 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
24 februari 2023 - 4 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
25 februari 2023 - 5 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
26 februari 2023 - 6 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
27 februari 2023 - 7 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
28 februari 2023 - 8 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
1 maart 2023 - 9 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
2 maart 2023 - 10 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
3 maart 2023 - 11 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
4 maart 2023 - 12 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
5 maart 2023 - 13 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
6 maart 2023 - 14 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
7 maart 2023 - 15 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
8 maart 2023 - 16 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
9 maart 2023 - 17 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
10 maart 2023 - 18 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
11 maart 2023 - 19 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
12 maart 2023 - 20 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
13 maart 2023 - 21 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
14 maart 2023 - 22 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
15 maart 2023 - 23 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
16 maart 2023 - 24 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
17 maart 2023 - 25 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
18 maart 2023 - 26 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
19 maart 2023 - 27 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
20 maart 2023 - 28 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
21 maart 2023 - 29 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
22 maart 2023 - 30 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
23 maart 2023 - 31 maart 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
24 maart 2023 - 1 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
25 maart 2023 - 2 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
26 maart 2023 - 3 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
27 maart 2023 - 4 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
28 maart 2023 - 5 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
29 maart 2023 - 6 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
30 maart 2023 - 7 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
31 maart 2023 - 8 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
1 april 2023 - 9 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
2 april 2023 - 10 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
3 april 2023 - 11 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
4 april 2023 - 12 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
5 april 2023 - 13 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
6 april 2023 - 14 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
7 april 2023 - 15 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
8 april 2023 - 16 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
9 april 2023 - 17 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
10 april 2023 - 18 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
11 april 2023 - 19 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
12 april 2023 - 20 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
13 april 2023 - 21 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
14 april 2023 - 22 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
15 april 2023 - 23 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
16 april 2023 - 24 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
17 april 2023 - 25 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
18 april 2023 - 26 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
19 april 2023 - 27 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
20 april 2023 - 28 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
21 april 2023 - 29 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
22 april 2023 - 30 april 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
23 april 2023 - 1 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
24 april 2023 - 2 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
25 april 2023 - 3 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
26 april 2023 - 4 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
27 april 2023 - 5 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
28 april 2023 - 6 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
29 april 2023 - 7 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
30 april 2023 - 8 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
1 mei 2023 - 9 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
2 mei 2023 - 10 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
3 mei 2023 - 11 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
4 mei 2023 - 12 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
5 mei 2023 - 13 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
6 mei 2023 - 14 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
7 mei 2023 - 15 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
8 mei 2023 - 16 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
9 mei 2023 - 17 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
10 mei 2023 - 18 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
11 mei 2023 - 19 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
12 mei 2023 - 20 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
13 mei 2023 - 21 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
14 mei 2023 - 22 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
15 mei 2023 - 23 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
16 mei 2023 - 24 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
17 mei 2023 - 25 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
18 mei 2023 - 26 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
19 mei 2023 - 27 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
20 mei 2023 - 28 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
21 mei 2023 - 29 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
22 mei 2023 - 30 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
23 mei 2023 - 31 mei 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
24 mei 2023 - 1 juni 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
25 mei 2023 - 2 juni 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
26 mei 2023 - 3 juni 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
27 mei 2023 - 4 juni 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
28 mei 2023 - 5 juni 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
29 mei 2023 - 6 juni 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
30 mei 2023 - 7 juni 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
31 mei 2023 - 8 juni 2023Op Aanvraag 875
12 Beschikbaar
Boek nu
Prijs Vanaf
875 Per Persoon
Voeg reizigers toe
Persoon
875 Per Persoon
Extra Faciliteiten
E-Bike met 10 versnellingen
Wanneer u een fiets wenst te huren voor 1 of meer personen vink dan de hoeveelheid aan en uw fiets(en) staan klaar bij uw hotel.
177 per persoon
Hybride Fiets met 24 versnellingen
Wanneer u een fiets wenst te huren voor 1 of meer personen vink dan de hoeveelheid aan en uw fiets(en) staan klaar bij uw hotel.
70 per persoon
Autotransportservice
Uw auto wordt door een professionele organisatie van de plek van vertrek naar plek van aankomst gebracht. Uw auto staat voor u klaar bij het hotel waar u als laatste verblijft.
175 per Reis
éénpersoonskamer op aanvraag

Op aanvraag

0 per persoon
Extra nacht op aanvraag

Op aanvraag mogelijk

0 per persoon

Wat maakt deze reis bijzonder

 • 8 sfeervolle hotels
 • Dagelijks mogelijk bij beschikbaarheid
 • Het hele jaar door
 • Langs de grenzen van Nederland - Traject De grote Rivieren - Individuele Fietsvakantie (E-bike mogelijk)
 • Ontbijt
 • Uw bagage wordt vervoerd
 • Routes van ca. 45 kilometer per dag