ua-187811294-1

Actief en relaxed Andalusië

Afgelopen week zijn er heerlijke sportieve reizen toegevoegd op onze actieve reizensites in het mooie Andalusië. Voor degenen die ervan genieten  om, al dan niet intensief te bewegen in een schitterende omgeving, met gelijkgezinden en samen op een ontspannen manier gezonde en lekkere maaltijden te bereiden.
Bert en Grietje van Van Dam Outdoor zijn experts in het begeleiden van alle activiteiten, ook op individueel niveau en ze hebben alles in huis om in deze fantastische omgeving een grote verscheidenheid aan outdoor activiteiten te bieden. Mountainbiken, hiken, trailrunning, rotsklimmen, survivalrunning, bootcamp, adventure race of yoga..
Van Dam Outdoor ligt midden in Sierra de las Nieves een uitgestrekt beschermd natuurgebied met prachtige bossen, velden en uitzichten. Het huis staat midden in een olijfboomgaard en heeft uitzicht op de imposante rotsen nabij El Chorro. Iets verder kun je wandelen door de fruitboomgaarden nabij Yunguera en Tolox. De fraaie steden Ronda en Sevilla zijn op korte afstand en hier kun je genieten van heerlijke Spaanse tapas in schitterende historische steden. En richting Malaga en Marbella naar de kust zie je prachtige witte stranden met gezellige strandtentjes.