ua-187811294-1

Waarom een reis boeken bij een VvKR organisatie

VvKR staat voor Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en is in 2011 opgericht door een groep van reisspecialisten in Nederland. Op dit moment heeft de VvKR zo’n 400 leden.
Deze specialisten zijn gericht op kleinschalig toerisme en onderscheiden zich door een persoonlijke benadering. De reizen worden uitgevoerd op individuele basis of met kleine groepen. De accommodaties zijn vaak authentiek en gelegen op unieke locaties met oog voor tradities, cultuur en werkwijzen.

Een VvKR reisspecialist onderscheid zich door kennis en betrokkenheid. ongeacht of het nu gaat om een Safari in Afrika, een stedentrip naar Lissabon of een trektocht in Drenthe.
Een reisorganisatie die pakketreizen aanbiedt en lid is van de VvKR biedt een garantie op deze pakketreizen. Als consument ben je er van verzekerd dat je de vooruitbetaalde reisgelden helemaal terugkrijgt wanneer de reisorganisatie waar jij geboekt hebt onverhoopt failliet gaat.
Ook hebben alle leden een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties. Daarmee zijn schade’s aan zaken en personen en de daaruit voortkomende vervolgschade gedekt wanneer er tijden je reis onverhoopt iets gebeurt.

Je kan dus met een gerust gevoel een reis boeken bij een organisatie die lid is van de VvKR.