ua-187811294-1
Laad Meer Reizen

Culinaire Wandelvakantie

Wie van wandelen houdt, houdt van buiten en wie van buiten houdt, houdt van ontdekken. Tijdens onze culinaire winter-wandel-vakantie draait het om ontdekken. U gaat kennis maken met prachtige natuur, de stad en zijn historie, kunst en cultuur en bovenal ontdekt u de regionale lekkernijen in de vorm van uitstekend samengestelde culinaire hoogstandjes. U verblijft in een Pillows hotel, wat garant staat voor culinair ontdekken en u de beste zorg geeft, zodat ontdekken verder gaat in genieten.

Begin 2021 goed, verwen uzelf met de culinaire winter-wandel-ervaring van FENZ OP REIS!

Standplaats Wandelreis

Standplaats Wandelreis.

Een wandelvakantie vanuit een standplaats biedt rust omdat u in hetzelfde hotel verblijft. U hoeft niet elke dag uw koffer in te pakken en naar het volgende hotel te wandelen. Het voordeel van een standplaats is tevens dat u zelf uw rustdagen bepaalt. U kiest per dag welke route u wenst te wandelen of u bezoekt een dorpje in de buurt, gaat zwemmen, fietsen of gewoon lekker nietsdoen.

Wandeltrektocht

Wandelvakantie van hotel naar hotel. Je bagage wordt naar het volgende hotel gebracht waardoor je op een heerlijk ontspannen manier kunt wandelen. Meerdaagse trektochten waarbij je tijdens de wandeltocht in meer dan één hotel verblijft.

trektocht met rustdag